ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ | Με τα γκολ στο ντέρμπι

Με τα γκολ στο ντέρμπι


Το καλοκαίρι βαδίζει προς το τέλος του και πλέον όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα – εκτός φυσικά της Ελλάδας καθώς οι παράγοντες των ομάδων σκέφτονται μόνο πως θα βάλουν περισσότερα χρήματα στην τσέπη τους –  οπότε ήρθε ξανά η ώρα να ασχοληθούμε με το στοίχημα!

Στην αγαπημένη μας Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στην Premier League περιμένουμε και φέτος ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα με πολύ θέαμα και πολλά γκολ και πολλές εκπλήξεις! Στην μάχη της κορυφής αναμένεται να δώσουν μάχη η περσινή πρωταθλήτρια Σίτι, η κάτοχος του Champions League Τσέλσι, η απρόβλεπτη Λίβερπουλ και η πάντα δυνατή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο Κυριακάτικο πρόγραμμα έχουμε το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τσέλσι, την επικίνδυνη έξοδο της Τότεναμ στην έδρα της Γουλβς και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φιλοξενείται από την Σαουθάμπτον.

Δείτε επίσης:  Χουλιάν Κουέστα, ο ήρωας του Καμποτεχάρ στην Ανδαλουσία!

Στοιχηματικά θα αναλύσουμε το ντέρμπι του Λονδίνου και την αναμέτρηση της Σαουθάμπτον κόντρα στην Μάντσεστερ Γ.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στις 16:00 Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί η Σαουθάμπτον να έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη στο σκορ κόντρα στην Έβερτον με 1-0 αλλά στο δεύτερο μέρος δεν άντεξε και δεχόμενη 3 τέρματα ηττήθηκε με 3-1. Έτσι ξεκίνησε με ήττα το πρωτάθλημα σε μια χρονιά που έχει στόχο την σωτηρία χωρίς προβλήματα.

Καταιγιστική η Μάντσεστερ στην πρεμιέρα, συνέτριψε εντός έδρας την Λιντς με 5-1. Προηγήθηκε στο 30΄, δέχθηκε την ισοφάριση στο ξεκίνημα της επανάληψης αλλά στην συνέχεια σκόρπισε την αντίπαλο της πετυχαίνοντας στα επόμενα 20΄ 4 γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της.

Δείτε επίσης:  ΟΦΗ: Με Ντιουσέ κόντρα στη Λαμία

Εκτίμηση: Η Σαουθάμπτον φάνηκε λίγη στην πρεμιέρα, αντίθετα με την Μάντσεστερ που πέρα από την νίκη κέρδισε και τις εντυπώσεις. Υπερτερεί σε ταλέντο και ποιότητα η ομάδα του Σόλσκιερ, αναμένεται να φτάσει στην νίκη σε ματς που μπορεί να έχουμε και πολλά τέρματα.

Επιλογή στην αναμέτρηση το 2 & Over 2.5 με απόδοση 2.50

Στις 18:30  Άρσεναλ – Τσέλσι.

Απογοητευτική η Άρσεναλ την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Μπράντφορντ, ηττήθηκε από την νεοφώτιστη στην κατηγορία εύκολα με 2-0. Ανήμπορη να αντιδράσει στο πάθος των γηπεδούχων, δέχθηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και προβλημάτισε από νωρίς με την απόδοση της.

Εύκολο έργο στην πρεμιέρα για την Τσέλσι, επικράτησε στο Stamford Bridge της Κρίσταλ Πάλας με 3-0. Κατάφερε στο πρώτο μέρος να πετύχει δύο τέρματα και ουσιαστικά να καθαρίσει το παιχνίδι, στο δεύτερο μέρος έκανε συντήρηση δυνάμεων πετυχαίνοντας πάντως ένα ακόμα τέρμα.

Δείτε επίσης:  Ο Φουρνιέ έκανε το χειρότερο ντεμπούτο όλων των εποχών (video)

Εκτίμηση: Ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξεκίνησαν διαφορετικά το πρωτάθλημα. Η Άρσεναλ απογοήτευσε και έχει γκρίνιες από νωρίς, αντίθετα με την Τσέλσι που πάει στο ντέρμπι με ηρεμία και καλή ψυχολογία. Φαβορί η Τσέλσι αλλά αναμένεται η αντίδραση των κανονιέρηδων.

Επιλογή στην αναμέτρηση το Over 2.5 με απόδοση 2.10


Με τα γκολ στο ντέρμπι

in2BET γίνε μέλος στην στοιχηματική μας ομάδα

The post ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ | Με τα γκολ στο ντέρμπι appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...