ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ | Άλλη μια παράσταση για την Μπάγερν

Άλλη μια παράσταση για την Μπάγερν


Η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Σίτι είναι αυτή που κλέβει την παράσταση στην Premier League ενώ στα υπόλοιπα ματς της ημέρας έχουμε την Γουέστ Χαμ να φιλοξενεί την Μπρέντφορν, η Κρίσταλ Πάλας να αντιμετωπίζει την Λέστερ και η Τότεναμ την Άστον Βίλα.

Στα ματς του Σαββάτου είχαμε τα αποτελέσματα:

Μάντσεστερ Γ. – Έβερτον 1-1

Γουλβς – Νιούκαστλ 2-1

Λιντς – Γουόρφορντ 1-0

Μπέρνλι – Νόριτς 1-0

Τσέλσι – Σαουθάμπτον 3-1

Μπράιτον – Άρσεναλ 0-0

Δες εδώ όλα τα σημερινά  ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

 

Στην Γερμανία το Κυριακάτικο πρόγαρμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ, Μάιντζ – Ουνιόν και Μπίλεφεντ – Λεβερκούζεν.

Χθες Σάββατο είχαμε:

Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ 1-3

Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ 2-1

Στουτγάρδη – Χοφενχάιμ 3-1

Χέρτα – Φράιμπουργκ 1-2

Λειψία – Μπόχουμ 3-0

Στοιχηματικά θα αναλύσουμε τις αναμετρήσεις Τότεναμ – Άστον Βίλα και Μπάγερν – Άιντραχτ.

Δείτε επίσης:  Γ’ Εθνική: Ποδοσφαιριστές ευχαρίστησαν τη διοίκηση για τη συνέχεια στις πληρωμές

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: BΕΝΙΔΗΣ | Δυάδα στα ντέρμπι της Serie a και της Ligue 1

 

16:00 | ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ | PREMIER LEAGUE


ΤΟΤΕΝΑΜ

Πολύ κακή η Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Άρσεναλ, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια με 3-1. Στα πρώτα 34΄ της αναμέτρησης είχε δεχθεί 3 τέρματα, το μόνο που κατάφερε στο δεύτερο μέρος ήταν απλά να μειώσει στο 79΄.

Με ρεκόρ 3 νίκες και 3 ήττες η Τότεναμ βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

 

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Μεγάλη νίκη στο Old Trafford επί της Μάντσεστερ για την Άστον Βίλα την προηγούμενη αγωνιστική, σε ένα ματς με φινάλε θρίλερ. Η Βίλα σκόραρε στο 88΄, οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Φερνάντες έστειλε την μπάλα άουτ.

Αυτή ήταν η 3η νίκη της Άστον Βίλα στο πρωτάθλημα και το πέρας της αγωνιστικής την βρήκε στην 8η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Δείτε επίσης:  Χριστοβασίλης: «Δεν επιφέρει αφαίρεση βαθμών η παράγραφος που κατηγορούμαστε»!

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Σε κρίση η Τότεναμ, προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες αλλά παραμένει μια ποιοτική ομάδα. Η Άστον Βίλα από την πλευρά της είναι σε καλή κατάσταση και πάει στην αναμέτρηση με την ψυχολογία στα ύψη. Μπορούμε να δούμε αναμέτρηση με πολλές φάσεις και γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Over 2.5 (2.00)

 

Άλλη μια παράσταση για την Μπάγερν

 

18:30 | ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ | BUNDESLIGA


ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν δεν είχε πρόβλημα την περασμένη αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γκρόιτερν να επικρατήσει με 3-1 χωρίς μάλιστα να φορτσάρει. Αυτή ήταν η 5η νίκη για την πρωωταθλήτρια σε σύνολο 6 αγωνιστικών και παρέμεινε μόνη 1η στην βαθμολογία με 16 βαθμούς.

Την Τρίτη για το Champions League πήρε την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς στον όμιλο, συνέτριψε στο Μόναχο την Ντιναμό Κιέβου με 5-0.

 

ΑΙΝΤΡΑΧΤ

Συνεχίζει να προβληματίζει η Άιντραχτ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος καθώς παραμένει μετά απο 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη, με ρεκόρ 5 ισοπαλίες και 1 ήττα είναι στην 14η θέση με 5 βαθμούς. Στο τελευταίο της ματς έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με την Κολωνία.

Δείτε επίσης:  Μπαρτζώκας: «Σημαντική νίκη, είχαμε κουραστικό πρόγραμμα»

Κέρδισε όμως την Πέμπτη για το Europa League, με γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε στο Βέλγιο της Αντβέρπ με 1-0 και πήρε το πρώτο της τρίποντο στον όμιλο.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Αναμέτρηση με τεράστιο φαβορί την Μπάγερν από την οποία εξαρτάται αποκλειστικά η έκβαση της αναμέτρησης. Περιμένω μια ακόμα παράσταση της με πολλά γκολ, πάω με το σενάριο να μπει δυνατά από την αρχή για να “καθαρίσει” το ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ Over 1.5 στο πρώτο μέρος (2.20)

 


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι.

 

 

 

The post ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ | Άλλη μια παράσταση για την Μπάγερν appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...