Το λαμπερό πάρτυ της Τίφανι Τραμπ λίγο πριν το γάμο της – Δείτε φωτογραφίες

Η Ιβάνκα Τραμπ οργάνωσε στην αδερφή της ένα λαμπερό πάρτυ λίγο πριν τον γάμο και μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της που ποζάρει με τη μέλλουσα νύφη

Τα σκαλιά της εκκλησίας αναμένεται να ανέβει στις 12 Νοεμβρίου η 29χρονη Τίφανι Τραμπ, κόρη του πρώην αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ η οποία πρόκειται να παντρευτεί τον Μάικλ Μπουλός.

Έτσι, η Ιβάνκα Τραμπ οργάνωσε στην αδερφή της ένα λαμπρό πάρτυ λίγο πριν τον γάμο και μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της που ποζάρει με τη μέλλουσα νύφη, η οποία ήταν ντυμένη με ένα παραδοσιακό λευκό δαντελένιο φόρεμα, και με την κουνιάδα τους Lara.

«Πίσω στη Φλόριντα, γιορτάζοντας με την όμορφη, ευγενική και λαμπερή αδερφή μου @tiffanytrump στο προ-γαμήλιο πάρτυ 🌸🌺🌸», έγραψε η Ιβάνκα. 

Δείτε επίσης:  Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξέσπασε σε κλάματα – Στοχοποιήθηκε για διαρροή ροζ βίντεο

Ιβάνκα

Ο Μάικλ Μπουλός έκανε πρόταση γάμου στην Τίφανι στο Rose Garden του Λευκού Οίκου τον Ιανουάριο του 2021 με ένα μονόπετρο 13 καρατίων αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 12Νοεμβρίου στο στο Mar-a-Lago. Περισσότεροι από 500 καλεσμένοι αναμένεται να παρευρεθούν.

Ιβάνκα

Πηγή: skai.gr

Πηγή

Μοιράσου το...