Το… απόλυτο ταξίδι στο διάστημα – Μια διαφορετική εμπειρία στην άκρη της στρατόσφαιρας – Δείτε φωτογραφίες

Έχουν ήδη πωληθεί άνω των 900 εισιτηρίων και ήδη η εταιρεία δέχεται κρατήσεις για το 2025 

Επανασχεδίασε τον θαλαμίσκο της η εταιρεία διαστημικού τουρισμού Space Perspective, υποσχόμενη στους επιβάτες ένα πιο άνετο και ασφαλές ταξίδι στην άκρη της στρατόσφαιρας. Σε φάση παραγωγής τώρα, το Spaceship Neptune έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους επιβάτες πολύ χώρο για να κινούνται καθώς θα απολαμβάνουν πανοραμικές θέες 360 μοιρών.

Το απόλυτο ταξίδι στο διάστημα

Η Space Perspective υπόσχεται ότι η εμπειρία θα είναι «πιο ασφαλής, πιο άνετη και ακόμη περισσότερο συναρπαστική» σε σύγκριση με την προηγούμενη ιδέα της για τον θαλαμίσκο. «Η ομάδα συνεργάστηκε για να δημιουργήσει ένα εκπληκτικά στιβαρό, ασφαλές και απίστευτα κομψό και πολυτελές σύστημα για το Spaceship Neptune» είπε ο ιδρυτής της εταιρείας Taber MacCallum

Με προγραμματισμένη έναρξη των εμπορικών πτήσεων στα τέλη του 2024, το Spaceship Neptune αποτελείται από έναν θαλαμίσκο συμπίεσης και με ελεγχόμενες τις κλιματικές συνθήκες στο εσωτερικό του, τον οποίο ανυψώνει ένα γιγαντιαίο αερόστατο υδρογόνου. Έχουν ήδη πωληθεί άνω των 900 εισιτηρίων και ήδη η εταιρεία δέχεται κρατήσεις για το 2025.

Δείτε επίσης:  Πόσο χρόνο από τη ζωή σας ξοδεύετε στο κινητό; Η απάντηση θα σας σοκάρει

Το απόλυτο ταξίδι στο διάστημα

Το απόλυτο ταξίδι στο διάστημα

Το απόλυτο ταξίδι στο διάστημα

Το απόλυτο ταξίδι στο διάστημα

Πηγή: skai.gr

Πηγή

Μοιράσου το...