Τουρισμός για όλους: Οι υπόλοιποι δικαιούχοι του προγράμματος μέσα από τη νέα κλήρωση τον Σεπτέμβριο

Η νέα κλήρωση, όπου θα ανακοινωθούν οι υπόλοιποι 200.000 δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου, γεγονός που σημαίνει ότι στους 200.000 που κληρώθηκαν τέλη Ιουλίου προστίθενται άλλοι 200.000 δικαιούχοι voucher.

Τα νέα ψηφιακά vouchers θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2022 μέχρι και τον Ιούνιο του 2023. Τα προγράμματα «Κοινωνικός Τουρισμός» και «Τουρισμός για Όλους» θα ισχύουν μέχρι το 2025. Η νέα κλήρωση για το «Τουρισμός για Όλους» θα αφορά αυτούς που είχαν κάνει ήδη αίτηση κατά τη διάρκεια που η σχετική πλατφόρμα ήταν ανοιχτή.

Πώς θα ενημερωθούν οι δικαιούχοι

Δείτε επίσης:  Το άγνωστο νησί του Αιγαίου… με τις απίστευτες παραλίες και τους 20 κατοίκους

Όπως έχει πει η υφυπουργός Τουρισμού Μαρία Ζαχαράκη, μόλις κληρωθούν οι νέοι δικαιούχοι, μετά παό λίγες μόνο ημέρες θα λάβουν μήνυμα, είτε με sms είτε με mail, και αφού πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν άμεσα.

Δείτε επίσης

The post Τουρισμός για όλους: Οι υπόλοιποι δικαιούχοι του προγράμματος μέσα από τη νέα κλήρωση τον Σεπτέμβριο appeared first on Travelstyle.

Δείτε επίσης:  Αυτή είναι «η πιο ευτυχισμένη χώρα» του κόσμου για 5η συνεχόμενη χρονιά – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα

Source

Μοιράσου το...