Τζέφρι Ντιν Μόργκαν: Πέντε αλήθειες για τον κακό του «The Walkind Dead» που λατρεύουμε να μισούμε

Ο πρωταγωνιστής που οι περισσότεροι τηλεθεατές αγαπάνε να μισούν για το ρόλο του πρώην κακού στην επιτυχημένη σειρά «The Walking Dead», Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, κρύβει πολλές συναρπαστικές αλήθειες για την ζωή του. Παρακάτω θα ανακαλύψετε πέντε από αυτές, που ίσως σας κάνουν να αναθεωρήσετε για το ρόλο του και να τον δείτε με άλλο μάτι.

Ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν με τη γυναίκα του

Γνώρισε τη γυναίκα του σε ραντεβού στα τυφλά

Αν και είναι παντρεμένος εδώ και μόλις δύο χρόνια, ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν είναι μαζί με τη σύζυγό του από τότε που ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2009. Η Χίλαρι Μπάρτον είναι ηθοποιός που έγινε γνωστή λόγω της συμμετοχής της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «One Tree Hill», όπου πρωταγωνίστησε για έξι σεζόν. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μετά από ένα ραντεβού στα τυφλά που διοργάνωσε ένας κοινός τους συνάδελφος τότε, ο Danneel Harris. Το ζευγάρι, μάλιστα, έπαιξε μαζί και στο «The Walking Dead», στο επεισόδιο της 10ης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς, που αφηγείται την ιστορία του Νίγκαν και της γυναίκας του Λουσίλ.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: EΛΙΣΑΒΕΤ ΜΙΣΠΙΝΑ

https://www.youtube.com/watch?v=sv4591ZYaoM&ab_channel=FansFamily

Δεν χρειάστηκε ποτέ να περάσει από οντισιόν για τον ρόλο του Νίγκαν

Για τους περισσότερους ηθοποιούς η συμμετοχή σε οντισιόν για έναν ρόλο είναι μια μάχη που πρέπει να δοθεί, ώστε να καταφέρουν να λάβουν αυτό το πολυπόθητο τηλεφώνημα της ανακοίνωσης ότι είναι μεταξύ των επικρατέστερων ή ότι τελικά λάβανε το ρόλο. Για τον Μόργκαν κάτι τέτοιο, τουλάχιστον για το ρόλο του Νίγκαν στο «The Walking Dead», δεν ισχύει καθώς όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει στο EW, ο ατζέντης του τον ενημέρωσε ότι οι παραγωγοί της σειράς προορίζουν έναν ρόλο αποκλειστικά για τον ίδιο, καθώς τον θεωρούσαν το ιδανικό πρόσωπο που θα «κούμπωνε» με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς.

Ήταν ο μπαμπάς του Μπάτμαν

Ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν ανέλαβε έναν βασικό ρόλο στην ταινία του DCEU «Batman v Superman: Dawn of Justice» του 2016, όπως και στο Σταρ Τρεκ πριν γίνει ακόμη γνωστός. Ο Μόργκαν πρωταγωνίστησε ως Τόμας Γουέιν, ο μπαμπάς του Μπρους Γουέιν που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο Crime Alley μαζί με τη σύζυγό του. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη ταινία τη σύζυγό του Μάρθα Γουέιν έπαιζε η μετέπειτα συμπρωταγωνίστριά του στο Walking Dead, Λόρεν Κόχαν. Στο τηλεοπτικό παρόν, η Κόχαν ερμηνεύει την αγαπημένη των θαυμαστών Μάγκι Ρι, την γυναίκα που παρακολούθησε τον Νίγκαν να δολοφονεί τον σύζυγό της Γκλεν με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΑΡΙΤΗ
Τζέφρι Ντιν Μόργκαν

Ζει σε κανονική φάρμα

Όταν γεννήθηκε ο γιος τους, ο Τζέφρι και η γυναίκα του ήθελαν να μεγαλώσει μακριά από την ζωή της πόλης. Να παίζει έξω, να σκάβει σε χώματα και γενικότερα να ζήσει τα παιδικά του χρόνια στην ύπαιθρο. Έτσι, μετακόμισαν στα βόρεια της Νέας Υόρκης και έκτοτε η οικογένεια του Μόργκαν (απέκτησαν και ένα κοριτσάκι) ζει σε μια κανονική φάρμα. Στο αγρόκτημα συνυπάρχουν με βοοειδή, κοτόπουλα, αλπακά και ένα λάμα!

Τζέφρι Ντιν Μόργκαν

Είναι πρώην αστέρι του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ

Ο 55χρονος σταρ στα μαθητικά του χρόνια ήταν βασικός στην ομάδα μπάσκετ του πανεπιστημίου. Ενώ περνούσε επίσης χρόνο στο γήπεδο ποδοσφαίρου εκείνη την εποχή, η αληθινή του αγάπη ήταν το μπάσκετ και είχε βάλει στόχο να βγάλει τα προς το ζην στο γήπεδο. Δικαιωματικά, οι κινήσεις του στο γήπεδο ήταν αρκετά εντυπωσιακές για να του εξασφαλίσουν μια αθλητική υποτροφία στο Skaggit Valley College στο Mount Vernon. Με τις αυξανόμενες μπασκετικές φιλοδοξίες του, είχε σχέδια να γίνει επαγγελματίας αθλητής στην Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Ωστόσο, αυτά τα όνειρα σταμάτησαν αφού υπέστη έναν τραυματισμό στο γόνατό που έβαλε τέλος στην αθλητική του καριέρα.

Δείτε επίσης:  Τι φέρνει για κάθε ζώδιο αυτή η εβδομάδα - Οι προβλέψεις έως 3 Ιουλίου

Πηγή

Μοιράσου το...