Τζέιμς: «Η σύγκρουση με τον Ιτούδη ήταν για εξωαγωνιστικούς λόγους»

Ο Μάικ Τζέιμς μετά το ντεμπούτο του με τους Μπρούκλιν Νετς αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε τόσο με τον Δημήτρη Ιτούδη φέτος στην ΤΣΣΚΑ όσο και με τον Έτορε Μεσίνα στην Αρμάνι πέρσι.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Μάικ Τζέιμς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με με τη φανέλα των Νετς, στη νίκη του Μπρούκλιν επί των Μπόστον Σέλτικς (109-104).

Ο 30χρονος γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα του Στιβ Νας με δεκαήμερο συμβόλαιο, αγωνίστηκε για 21 λεπτά, έχοντας 8 πόντους (3/8 εντός πεδιάς, 1/1 τρ.), 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ, δείχνοντας σε καλή κατάσταση αλλά και πολύ άνετος στο παρκέ.

Με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ρωτήθηκε εφ όλης της ύλης, μεταξύ των άλλων για τη σχέση του τόσο με τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και τον Έτορε Μεσίνα, με τον οποίον συνυπήρξαν για μικρό διάστημα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Δείτε επίσης:  Euro 2020: Σοκ στις τάξεις της Ισπανίας

Αναλυτικά τα όσα είπες για τους δύο κόουτς:

«Ο Μεσίνα ανέλαβε την ομάδα, μιλούσαμε όλο το καλοκαίρι στο τηλέφωνο και μια μέρα απλώς μου έστειλε ένα email ενημερώνοντάς με να ψάξω για ομάδα. Ήταν νέος προπονητής στην ομάδα, δεν ξέρω γιατί έγινε ότι έγινε και γιατί το χειρίστηκε έτσι το θέμα.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Ιτούδη συνέβησαν κάποια πράγματα στην προσωπική μου ζωή και ένιωσα πως ότι τα πράγματα δεν πηγαίναν όπως επιθυμούσα σχετικά με το πώς έπρεπε να χειριστεί κάποιος την κατάσταση και κάπως έτσι είχαμε μια μικρή σύγκρουση. Δεν είχαμε πρόβλημα πάνω στο κομμάτι του μπάσκετ. Περισσότερο ήμασταν δυο άντρες που είχαμε διαφωνία για εξωαγωνιστικούς λόγους».

Δείτε επίσης:  Αποκλεισμός για Τσιτσιπά στο Αμβούργο

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Αγχωτική νίκη για τους Νετς, 109-104 τους Σέλτικς

The post Τζέιμς: «Η σύγκρουση με τον Ιτούδη ήταν για εξωαγωνιστικούς λόγους» appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...