Τάσος Δούσης: Η εμπειρία από τη διαμονή μου στο Kyniska Palace Conference & Spa στον Μυστρά

Πριν λίγο καιρό, το καλοκαίρι επισκέφτηκα για τις ανάγκες της εκπομπής μαζί με την ομάδα μου, τη Σπάρτη και τον Μυστρά. Εκεί, στον Μυστρά φιλοξενηθήκαμε στο 5 αστέρων Kyniska Palace Conference & Spa.

Μόλις έφτασα στο συγκρότημα, μου θύμισε από την πρώτη κιόλας βόλτα, μικρό παραδοσιακό χωριό στον Ταΰγετο, ονειρικό ξενοδοχείο, απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό τοπίο, σαν συνέχεια του, χτισμένο ακριβώς στις παρυφές του βουνού, κάτω από τη βυζαντινή καστροπολιτεία, με εξαιρετικά όμορφα πέτρινα δωμάτια. Σα να είσαι σπίτι σου! Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα ότι η Σπάρτη και ο Μυστράς έχουν τέτοια ξενοδοχεία. Ενθουσιάστηκα, αλήθεια! Στολίδι για τον τόπο.

Δείτε επίσης:  Λακωνία: Το όμορφο χωριό του 12ου αιώνα – Προπύργιο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας…

Η υποδοχή δεν το συζητάω! Τι ευγενικοί και φιλόξενοι άνθρωποι, πόσο επαγγελματίες. Συνέχισα τη “γνωριμία” μου με το ξενοδοχείο πηγαίνοντας στο δωμάτιο μου. Πολύ ωραίο, κομψό, άνετο, με αισθητική και ένα κρεβάτι…χάρμα! Είναι το δωμάτιο το σωστό που πρέπει να μείνεις όταν είσαι μακριά από το σπίτι για να ξεκουράζεσαι ώστε να ξεκινάς τη μέρα όμορφα! Βγαίνω και στη βεράντα… και το βλέμμα μου χάνεται στον ορίζοντα! Απίστευτη θέα, φάτσα κάρτα ο Μυστράς! Ηρεμία και γαλήνη! Εδώ ξυπνάς με τους ήχους της φύσης.

Για να μάθω περισσότερα για το ξενοδοχείο συνάντησα και μια παλιά φίλη, τη Μαρίνα manager τώρα του Kyniska Palace. Μου είπε, μεταξύ άλλων ότι ο σκοπός του ξενοδοχείου είναι να αναδείξει τον προορισμό αλλά και την παραδοσιακή Ελλάδα. Εγώ να πω, οτι σίγουρα τα έχει καταφέρει!

Δείτε επίσης:  Ryanair – προσφορά express: Ταξίδια στο εξωτερικό από €24,99 με επιστροφή!

Plus, εξαιρετικός και ο πρωινός μπουφές με μεγάλη ποικιλία από τοπικά προϊόντα.

Σας έχω και βίντεο από την άφιξή μου στο ξενοδοχείο, να δείτε και μόνοι σας!

Για πληροφορίες και κρατήσεις: Kyniska Palace

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

The post Τάσος Δούσης: Η εμπειρία από τη διαμονή μου στο Kyniska Palace Conference & Spa στον Μυστρά appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...