Στο σφυρί o «Γουίλσον» του «Ναυαγού» Τομ Χανκς

Πάνω από 1.800 αντικείμενα από ταινίες και σειρές βγαίνουν σε δημοπρασία στο Λος Άντζελες.

Σπάνια μινιατούρα του διαστημικού σκάφους X-wing starfighter, του Star Wars και η μπάλα του βόλεϊ – σύντροφος του Τομ Χανκς από την ταινία «Cast Away» (Ναυαγός) πρόκειται να βγουν στο σφυρί σε δημοπρασία αναμνηστικών του Χόλιγουντ, στο Λος Άντζελες.

Προσφορές θα υποβληθούν για περισσότερα από 1.800 αντικείμενα από γνωστές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές τον επόμενο μήνα στη δημοπρασία που εκτιμάται ότι θα αποφέρει περισσότερα από εννιά εκατομμύρια δολάρια.

Το πιο πολύτιμο από τα συλλεκτικά αντικείμενα είναι το μοντέλο μινιατούρα ILM Red Leader X-wing starfighter από την ταινία του 1977 «Star Wars: A New Hope», που εκτιμάται ότι θα πουληθεί από 800.000 δολάρια έως ένα εκατομμύριο δολάρια.

Δείτε επίσης:  Σεισμός μεταξύ Πάτρας και Μεσολογγίου (pics)

Ο Γουίλσον, η μπάλα βόλεϊ και μοναδική παρέα του Τομ Χανκς κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων που πέρασε σε έρημο νησί στην ταινία του 2000 «Cast Away», είναι επίσης διαθέσιμη, όπως και τα σορτς πυγμαχίας του Γουίλ Σμιθ από την ταινία του 2001 «Ali», η οποία επικεντρώθηκε σε 10 χρόνια της ζωής του πυγμάχου, Μοχάμεντ Άλι.


Άλλα γνωστά αντικείμενα που μπορούν να αποκτήσουν συλλέκτες είναι το πορτοφόλι του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον από την ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Pulp Fiction» και το ματωμένο ξίφος σαμουράι της Ούμα Θέρμαν από το φιλμ «Kill Bill».

Η δημοπρασία, που διοργανώνεται από την Propstore, θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου. Εκτός από τη συλλογή διάσημων συλλεκτικών αντικειμένων ταινιών και τηλεόρασης, η δημοπρασία περιλαμβάνει περισσότερα από 200 τεύχη comics και έργα τέχνης comics.

Δείτε επίσης:  Self tests: Από σήμερα η διάθεσή τους στην εκπαιδευτική κοινότητα και σε νέους 18-30 ετών

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει στο σινεμά με ιστορικό δράμα

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Source

Μοιράσου το...