Στη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα ο Σάμαρης

Ο Ανδρέας Σάμαρης ξεκίνησε προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα αφού δεν υπολογίζεται από τον Ζόρζε Ζέσους.

Δύσκολες μέρες για τον Ανδρέα Σαμάρη στην Μπενφίκα αφού ο διεθνής μέσος άρχισε σήμερα (21/7) προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα των «Αετών». Ο 32χρονος άσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζόρζε Ζέσους και έχει απορρίψει όλες τις προσπάθειες του συλλόγου της Λισαβόνας, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» για τη λύση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2023.

Ο «υποβιβασμός» του Σάμαρη στη δεύτερη ομάδα είναι το τελευταίο επεισόδιο, σε μια κατάσταση που εξελίσσεται από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Ο Έλληνας μέσος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον δεξιό αχίλλειο τένοντα, μετά τη σύσταση του ιατρικού τμήματος, το οποίο είχε εντοπίσει μια χρόνια βλάβη μήνες νωρίτερα.

Δείτε επίσης:  Ανακοίνωσε Φίνκε ο Ηρακλής

Ο Σαμάρης είχε αποφασίσει να συνεχίσει τις προπονήσεις, αλλά το πρόβλημα έπρεπε να επιλυθεί με χειρουργική επέμβαση. «Ο μέσος αργότερα προτίμησε να ξεκινήσει την ανάρρωσή του στην Ελλάδα, με τη βοήθεια δύο φυσιοθεραπευτών από την εθνική ομάδα», όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola».

Επέστρεψε για τη νέα σεζόν και ενημέρωσε το ιατρικό τμήμα ότι ήταν καλά, ανάρρωσε και άρχισε προπονήσεις. Όμως ο πόνος συνεχίστηκε και τον οδήγησε να ταξιδέψει στη Μαδρίτη την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να συμβουλευτεί τον γιατρό που τον χειρούργησε.

Παράλληλα είχαν αρχίσει οι συζητήσεις με την Μπενφίκα για τη λύση του συμβολαίου του, χωρίς έως τώρα να έχει βρεθεί λύση.

Δείτε επίσης:  Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός: Με Ουίλιαμς η 12άδα των «πράσινων»

The post Στη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα ο Σάμαρης appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...