Στην Τσέλσι ο Σαούλ Νίγκεθ

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η Τσέλσι λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής διορίας καθώς απέκτησε τον Σαούλ Νίγκεθ από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ισπανός μέσος θα μεταβεί στο Λονδίνο με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο (αντί 5 εκ. Ευρώ) με τη συμφωνία να περιλαμβάνει ρήτρα αγοράς ύψους 40 εκ. Ευρώ.

Ο 26χρονος Σαούλ, που έχει 447 συμμετοχές και 53 τέρματα με τους «ροχιμπλάνκος» αποτελεί την τρίτη φετινή μεταγραφή των πρωταθλητών Ευρώπης μετά τους Μάρκους Μπετινέλι και Ρομελου Λουκάκου.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Σαούλ δήλωσε στην ιστοσελίδα της Τσέλσι:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάω αυτή τη νέα πρόκληση με την Τσέλσι. Οπαδοί των «μπλε», είμαι ένας από εσάς τώρα και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα, να ξεκινήσω την προπόνηση και να σας δω όλους. Τα λέμε σύντομα!»

Δείτε επίσης:  «Έκτακτες» απαλλαγές ιδιοκτητών ακινήτων από τον ΕΝΦΙΑ με τροπολογία στη Βουλή - Ποιοι κερδίζουν

Από την πλευρά της η εκτελεστική διευθύντρια των Λονδρέζων, Μαρίνα Γκρανόφσκαγια είπε: «Καλωσορίζουμε τον Σαούλ στο σύλλογο και πιστεύουμε ότι ολοκληρώνει την ομάδα μας καθώς αγωνιζόμαστε για διακρίσεις σε πέντε διαφορετικές διοργανώσεις αυτή τη σεζόν. «Είναι ένας αποδεδειγμένα νικητής, ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία και γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ κατάλληλος για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε σε όλα τα μέτωπα το επόμενο έτος».

Ακολούθησε μας εδώ στο instagram

The post Στην Τσέλσι ο Σαούλ Νίγκεθ appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...