Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Σκέφτηκα να δώσω τέλος στη ζωή μου», λέει η πρώην σύντροφός του (vid)

Η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά την καταγγελία ότι ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με πορνογραφικό υλικό σε ιστοσελίδα, χωρίς τη συγκατάθεσή της μίλησε στον Alpha.

Η νεαρή κοπέλα, αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί να κάνει κακό στον εαυτό της, μετά τη διαρροή των προσωπικών της στιγμών με τον γνωστό παρουσιαστή. Σύμφωνα με την ίδια, τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» δεν ήξεραν τίποτα για το περιστατικό. «Και ο ίδιος μου έλεγε ότι δεν ήξεραν κάτι», υπογράμμισε.

Αναλυτικά η συνέντευξη της κοπέλας στον Alpha:

Δημοσιογράφος: Εσύ είχες δύο χρόνια σχέση με αυτόν τον άνθρωπο έτσι;

Πρώην σύντροφος: Ναι, ναι.

Δημοσιογράφος: Σου είχε δείξει κάποια τέτοια δείγματα;

Πρώην σύντροφος: Δεν είχα καταλάβει κάτι. Από τις πρώτες μας συνευρέσεις ήθελε να βιντεοσκοπούμε. Εγώ ήμουν και σε πιο μικρή ηλικία, λίγο άμαθη, δεν ήξερα πολλά από αυτά τα πράγματα. Απλώς έκανα ο,τι μου έλεγε. Να πω την αλήθεια δεν ήταν και κάτι που μου άρεσε, αλλά το έκανα. Μάλιστα είχα και εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άτομο λόγω του ονόματός του και της ηλικίας του. Με κάποιον άλλον μπορεί να μην το έκανα. Λόγω του ονόματός του θεωρούσα ότι δεν θα ρίσκαρε από τη στιγμή που ήταν δημόσιο πρόσωπο και αυτό μου έδωσε μία άνεση να το κάνω, μια ασφάλεια.

Δημοσιογράφος: Το καταλαβαίνω… Πότε άρχισε να δημοσιοποιεί τις προσωπικές στιγμές; Ενώ ήσασταν ακόμα μαζί;

Πρώην σύντροφος: Από το πρώτο εικοσαήμερο κιόλας.

Δημοσιογράφος: Εσένα ποιος σε ειδοποίησε ότι το κάνει αυτό;

Δείτε επίσης:  Τραγωδία στο Πακιστάν: 17 νεκροί από φωτιά σε λεωφορείο (video)

Πρώην σύντροφος: Με είδε μία γνωστή μου, με αναγνώρισε και επειδή της είχα αναφέρει ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο, κατάλαβα ότι είμαι εγώ, μου τα έστειλε, μπήκα να τα δω, και από ένα βίντεο μετά, ψάχνοντας τον τίτλο και το username, είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ, δηλαδή υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες. Επειδή είδα σήμερα ότι βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι ήταν μια στιγμή, ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες, πολλές φωτογραφίες και ανάμεσα τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου τριακόσιες φωτογραφίες.

Δημοσιογράφος: Εσύ όταν το είδες τι του είπες;

Πρώην σύντροφος: Αυτό έγινε αφού είχαμε χωρίσει, οπότε δεν του είπα κάτι, γιατί δεν είχε νόημα απλώς κινήθηκα αμέσως νομικά.

Δημοσιογράφος: Δε μιλήσατε; Δεν τον πήρες τηλέφωνο να του πεις τι έχεις κάνει;

Πρώην σύντροφος: Όχι, ήμουν σε τέτοια κατάσταση… δεν υπήρχε λόγος. Μάλιστα, ο ίδιος μου έλεγε συνέχεια ότι προσέχει να μην διαρρεύσει. Γι’ αυτό το λόγο τα περνούσε αμέσως από το κινητό του στον υπολογιστή, για λόγους ασφαλείας όπως μου έλεγε.

Δημοσιογράφος: Πήγες και έκανες μήνυση κατευθείαν μόλις κατάλαβες τι έχει κάνει;

Πρώην σύντροφος: Ναι, ναι. Δυστυχώς μέχρι σήμερα γίνονται κοινοποιήσεις και από άλλα άτομα, ξανά και ξανά. Και ενώ είχε γίνει η μήνυση και ο ίδιος δε το γνώριζε, και ενώ ήταν σε άλλη σχέση, ανέβασε κι ένα άλλο βίντεο, έκανα αμέσως καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε η διαδικασία αυτοφώρου που εκείνος κρύφτηκε και το απέφυγε και τότε είναι που έμαθε ότι εκκρεμεί κι αυτή η κατηγορία εις βάρος του. Αυτό ήταν Απρίλιος του 2019.

Δείτε επίσης:  Με… συνταξιούχους πιλότους τα Τουρκικά F16 στο Αιγαίο!

Δημοσιογράφος: Άρα αυτός όταν του έκανες μήνυση, δεν το έμαθε, αρχικά, ότι του έκανες μήνυση;

Πρώην σύντροφος: Όχι, δεν το γνώριζε. Τη μήνυση την κατέθεσα στην εισαγγελία, εδώ στην Αθήνα.

Δημοσιογράφος: Ανέβασε δηλαδή κι άλλο βίντεο;

Πρώην σύντροφος: Ναι το τέταρτο βίντεο.

Δημοσιογράφος: Και εσύ τι έκανες μετά;

Πρώην σύντροφος: Τότε, επειδή το είδα επί τόπου, έκανα αμέσως καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε η διαδικασία αυτοφώρου.

Δημοσιογράφος: Στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε καθόλου;

Πρώην σύντροφος: Όχι. Δήλωσε ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί πράγμα που δεν ισχύει γιατί ταξίδεψε στην Αλόννησο, τον είδαν όλοι επειδή κυκλοφορούσε με το μηχανάκι.

Δημοσιογράφος: Τι εντύπωση έχεις για αυτό τον άνθρωπο; Για ποιο λόγο το έκανε όλο αυτό;

Πρώην σύντροφος: Δε μπορώ να ξέρω τι έχει ο καθένας στο μυαλό του, προφανώς του έδινε ικανοποίηση και επιβεβαίωση.

Δημοσιογράφος: Με την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» προσπάθησες να επικοινωνήσεις;

Πρώην σύντροφος: Όχι και οι ίδιοι δεν ήξεραν κάτι γιατί και ο ίδιος μου είπε ότι δεν ήξεραν κάτι. Δεν ήξερε κανείς.

Δημοσιογράφος: Τώρα που βγήκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, αυτό πώς το άκουσες;

Πρώην σύντροφος: Κατ’ αρχάς λέει ότι επανόρθωσε εμπράκτως, δεν κατάλαβα τι εννοεί, πώς επανόρθωσε εμπράκτως; Ίσα ίσα προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου.

Δείτε επίσης:  Πανικός στον αέρα: Ο απρόσμενος «επισκέπτης» οδήγησε αεροπλάνο σε αναγκαστική προσγείωση

Δημοσιογράφος: Σου είχε πει απέσυρε τη μήνυση για να σε παντρευτώ;

Πρώην σύντροφος: Μου είπε ότι άλλαξε, ότι το μετάνιωσε και να αποσύρω τη μήνυση για να του δείξω ότι τον αγαπώ, δηλαδή συναισθηματικά με εκβίασε όπως και τώρα. Αισθάνομαι άσχημα γιατί είχα κάποια αισθήματα γι αυτόν τον άνθρωπο και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα.

Δημοσιογράφος: Σου είχε ζητήσει συγνώμη κατ’ ιδίαν για αυτά που είχε κάνει;

Πρώην σύντροφος: Ζήτησε, αλλά η συγγνώμη του δεν ήταν ειλικρινής δηλαδή ήταν προσχηματική, απλώς για να με επηρεάσει για να γλιτώσει. Μετά ανέβασε κι άλλα βίντεο. Και σε μένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία που ένιωσα από αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν, με στεναχώρησε παρά πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου. Αυτό δεν μπορώ το διαχειριστώ ακόμη και τώρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα – Οργή Κανάκη για Παναγιωτόπουλο: «Χυδαίο αυτό που έκανε» – Το μήνυμα στην κοπέλα

Σοκαριστική αποκάλυψη: Σύλληψη νηπιαγωγού που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου

Στενός συνεργάτης του Τράγκα κατηγορεί τον γιατρό του: «Δεν τιμά τον νεκρό, πρώην ασθενή του»

Source

Μοιράσου το...