Σεξ στο νερό. Τελικά πόσο ασφαλές είναι;

Μήπως τελικά το σεξ στο νερό είναι μόνο μια φαντασίωση; 

Το σεξ στη θάλασσα, στην πισίνα, σε μια λίμνη και γενικά, όπου κυριαρχεί το υγρό στοιχείο είναι μια διεγερτική φαντασίωση. Λίγο η Γαλάζια λίμνη, λίγο το Coctail με τον Τομ Κρουζ, είναι αρκετά για να σε ιντριγκάρουν και να σε κάνουν να θέλεις κι εσύ να δοκιμάσεις λίγο σεξ στο νερό.

Μην το κάνεις. Ας σε προσγειώσουμε στην πραγματικότητα και ας σου υπενθυμίσουμε ότι αυτές είναι ταινίες, όλα είναι ψεύτικα και σίγουρα, οι πρωταγωνιστές δεν συνουσιάστηκαν μέσα στο νερό.

Και υπάρχουν λόγοι γι’  αυτό.

Βακτήρια

Τα βακτήρια βρίσκονται παντού. Χιλιάδες βακτήρια σε περιτριγυρίζουν καθημερινά και γι΄ αυτό, το λιγότερο που θα ήθελες είναι να μπουν μέσα σου.

Δείτε επίσης:  Εspresso Girl: ΝΙΚΟΛ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ

Με το να κάνεις σεξ στο νερό, αφήνεις τα βακτήρια να εισχωρήσουν μέσα σου, δια μέσω του κόλπου σου. Ειδικά δε, αν είσαι σε πισίνα ή σε υδρομασάζ-τζακούζι και δεν έχουν χλωριωθεί σωστά, τότε τα βακτήρια θα κάνουν πάρτι μέσα σου.

Ακόμα όμως, κι αν το νερό της πισίνας είναι σωστά χλωριωμένο, δεν παύει να περιέχει χημικές ουσίες, που καταστρέφουν το δικό σου Ph και την μικρο-χλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής. Έτσι, πάλι είσαι σε ευάλωτη στους επικίνδυνους μικροοργανισμούς.

Το μενού θα περιλαμβάνει από ουρολοιμώξεις, κολπίτιδες μέχρι μύκητες. Και ούτε το ένα είναι ευχάριστο, ούτε το άλλο.

Σεξουαλικά νοσήματα

Με την ίδια λογική, μπορείς εύκολα να κολλήσεις HIV, κονδυλώματα, ηπατίτιδα και άλλα. Οι ιοί επιβιώνουν ακόμα και στο χλώριο. Και όλα αυτά είναι ιοί και δεν είναι απλά μικρόβια.

Δείτε επίσης:  Ειρήνη Παπαδόπουλου καλογυμνασμένο κορμί

Τριβή

Κι όσο κι αν χαίρεσαι και σκέφτεσαι πόσο τέλεια θα είναι η διείσδυση μέσα στο νερό, δεν θα είναι. Ίσα ίσα το αντίθετο.

Το νερό, ουσιαστικά ¨ξεπλένει¨ τα κολπικά υγρά και ¨ξεραίνει¨ τον κόλπο, με αποτέλεσμα το σεξ να γίνεται δυσάρεστο για εσένα. Επίσης, υπάρχει κίνδυνος ερεθισμού της περιοχής.

Προφυλακτικό

Άλλη μια αστοχία, που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του σεξ μέσα σε νερό, είναι αυτή του προφυλακτικού. Το νερό μειώνει την αποτελεσματικότητα του προφυλακτικού, καθώς -εκτός από το γεγονός ότι μπορεί εύκολα να βγει- η τριβή μέσα στο νερό δημιουργεί ένα δάκρυ και ουσιαστικά ακυρώνει το προφυλακτικό.

Δείτε επίσης:  Άλεκ Μπάλντουιν: Ο εκρηκτικός χαρακτήρας και οι… συλλήψεις

Τα συμπεράσματα δικά σου.

Πηγή

Μοιράσου το...