Σίφνος: Ανακαλύψαμε μια εξαιρετική επιλογή διαμονής που συνδυάζει την παράδοση με την προσιτή πολυτέλεια

Αν σκέφτεστε διακοπές στην όμορφη Σίφνο έχουμε να σας προτείνουμε μια εξαιρετική επιλογή διαμονής! Το ξενοδοχείο Nymfes στις Καμάρες της Σίφνου…που θα σας καλωσορίσει στο νησί των Κυκλάδων με την πλούσια ιστορία, και τις εκπληκτικές ομορφιές!

 ξενοδοχείο Nymfes Σίφνος

Αφεθείτε στη γοητεία του νησιού, ακολουθείστε τα μονοπάτια των Νυμφών και ξεδιπλώστε το παραμύθι των διακοπών σας….Το HOTEL NYMFES αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή διαμονής, καθώς συνδυάζει την προσιτή πολυτέλεια με την παραδοσιακή γοητεία και βρίσκεται σε μια πανέμορφη και προνομιακή τοποθεσία, στην Αγία Μαρίνα σε απόσταση μόλις 800 μ. από τις Καμάρες το λιμάνι του νησιού και 150 μ. από την βραβευμένη με τη γαλάζια σημαία παραλία των Καμαρών.

Δείτε επίσης:  Ο άγνωστος οικισμός της Ευρυτανίας μέσα στα έλατα με τα πολλά αρχοντικά
 ξενοδοχείο Nymfes Σίφνος

Το ξενοδοχείο διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που διασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες θα έχουν τις καλύτερες συνθήκες στη διαμονή τους. Με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδωντο HOTEL NYMFES είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές, για παρέες και για ζευγάρια, αλλά και για νεόνυμφους αφού η γαμήλια σουίτα έχει τη ρομαντική και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που αναζητάει κάθε ζευγάρι στο μήνα του μέλιτος σας.

 ξενοδοχείο Nymfes Σίφνος
 ξενοδοχείο Nymfes Σίφνος
 ξενοδοχείο Nymfes Σίφνος

Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το χρόνο και διαθέτει πισίνα, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, κήπο, αίθουσα πρωινού με πλούσιο πρωινό μπουφέ, όπου μεταξύ άλλων σερβίρονται σπιτικά γλυκά (ρυζόγαλο, μαρμελάδες, κονσέρβες κ.λπ.) και μπαρ ανοιχτό όλη την ημέρα για να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας με θέα τη θάλασσα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Δείτε επίσης:  Η αιγαιοπελαγίτικη παραλία στην Εύβοια με τα πανέμορφα χρώματα, τα γαλαζοπράσινα βαθιά νερά και μόλις 2 ώρες από την Αθήνα!
 ξενοδοχείο Nymfes Σίφνος
 ξενοδοχείο Nymfes Σίφνος
 ξενοδοχείο Nymfes Σίφνος
 ξενοδοχείο Nymfes Σίφνος

Για όσους από εσάς δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τον τετράποδο φίλο σας ενώ βρίσκεστε στις διακοπές σας, το ξενοδοχείο δέχεται και μικρά κατοικίδια κατόπιν συνεννόησης. Επίσης αναλαμβάνει τη μεταφορά σας από/προς το λιμάνι, ενώ για τις μετακινήσεις σας στο νησί μπορεί να κανονίσουμε την ενοικίαση οχήματος ή μοτοσικλέτας.

Αγία Μαρίνα, Καμάρες, Σίφνος, Τηλ: +30 22840 31269 / Φαξ: +30 22840 33719 – Κιν: +30 6936 209451,
Email: [email protected] / Site: nymfes.gr

Δείτε επίσης

The post Σίφνος: Ανακαλύψαμε μια εξαιρετική επιλογή διαμονής που συνδυάζει την παράδοση με την προσιτή πολυτέλεια appeared first on Travelstyle.

Δείτε επίσης:  Κόσμος: 5 από τις ωραιότερες φυσικές θερμές πηγές σε ρόλο… πισίνας με ιαματικά νερά για δωρεάν «φυσικό χαμάμ»!

Source

Μοιράσου το...