Σέριφος: 3 κομψά ξενοδοχεία σε υπέροχη τοποθεσία με τιμή μέχρι €50 και βαθμολογία στη booking πάνω από 9! Από τον Τάσο Δούση

Η Σέριφος είναι ένα όμορφο νησί των Δυτικών Κυκλάδων. Τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε ιδανικό τουριστικό προορισμό για όσους αποζητούν τη γαλήνη, τις εκπληκτικές παραλίες, το καλό τοπικό φαγητό και τον αυθεντικό κυκλαδίτικο αέρα στις διακοπές τους.

Η Σέριφος είναι γεμάτη από υπέροχες παραλίες για όλα τα γούστα, οργανωμένες ή μη. Μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού είναι τα Λιβαδάκια, ο Αυλόμωνας, το Καράβι, το Καλό Αμπέλι, το Γάνεμα, ο Κουταλάς, το Μεγάλο Λιβάδι, η Βαγιά, ο Πλατύς Γιαλός, η Συκαμιά, κ.ά. Δείτε περισσότερα εδώ!

Σε αυτό το υπέροχο νησί ο Τάσος Δούσης βρήκε για εσάς 3 επιλογές διαμονής με τιμές απίστευτες μέχρι €50 μέσα από τη booking και μάλιστα με βαθμολογίες πάνω από 9! Φοβερά σχόλια και βαθμολογία άριστη από δεκάδες ταξιδιώτες που έμειναν εκεί… Γιατί ποιος λέει ότι οι διακοπές πρέπει να μας στοιχίσουν μια περιουσία;

Ακολουθεί η λίστα με τα 3 καλύτερα και πιο οικονομικά ξενοδοχεία στην Αίγινα!

Σημ. Η αναζήτηση των καταλυμάτων και των αντίστοιχων τιμών έγινε σε ημερομηνίες Ιουνίου 2021. Οι πληροφορίες για τα ξενοδοχεία όπως και οι βαθμολογίες/σχόλια είναι βάση της booking.

Δείτε αντίστοιχες οικονομικές επιλογές διαμονής σε ΝάξοΣκόπελο, Αίγινα και Ικαρία!

Δείτε επίσης:  Πελοπόννησος: Road trip στα υπέροχα χωριά της Μάνης!

Sunrise View

Λιβάδι, Σέριφος | Τιμή €46 | Βαθμολογία: 9,1

Το SUNRISE VIEW βρίσκεται στη Χώρα της Σερίφου, σε απόσταση 1,8χλμ. από την Παραλία Καραμουσάς και προσφέρει γρήγορο check-in/check-out, δωμάτια, κοινόχρηστο lounge, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και κήπο. Το κατάλυμα διαθέτει υπηρεσία θυρωρείου και βεράντα. Τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι.

Οι μονάδες του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένες με τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Όλα τα δωμάτια στο SUNRISE VIEW περιλαμβάνουν κλιματισμό και ντουλάπα.

Το κατάλυμα απέχει 8χλμ. από τα Παλιά Μεταλλεία της Σερίφου και 2,2χλμ. από την Ψιλή Άμμο. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι ο Κρατικός Αερολιμένας της Μήλου, στα 50χλμ. από το SUNRISE VIEW.

Sunrise View Σέριφος

Naias

Κεντρικός Δρόμος, Λιβάδι, Σέριφος | Τιμή €37 | Βαθμολογία: 9,2

Στο παραθαλάσσιο θέρετρο Λιβάδι, το Naias βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή της Σερίφου, μόλις 500μ. από το λιμάνι. Αυτό το κατάλευκο κατάλυμα διαθέτει ηλιόλουστη βεράντα και προσφέρει δωμάτια με μπαλκόνι ή βεράντα.

Δείτε επίσης:  Volotea: Απειλή για βόμβα σε πτήση της – Εκκενώθηκε το αεροσκάφος

Τα κυκλαδίτικου στιλ δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, ψυγείο και τηλεόραση. Όλα έχουν μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών.

Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε την κύρια πόλη του νησιού, όπου υπάρχουν ταβέρνες που σερβίρουν τοπικές σπεσιαλιτέ. Το Naias είναι ένα βολικό σημείο εκκίνησης για να επισκεφθείτε διάφορες παραλίες, όπως τα Λιβαδάκια, την Ψιλή Άμμο και το Καράβι. Οι ιδιοκτήτες παρέχουν υπηρεσία εισιτηρίων.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,7 για ταξίδι δύο ατόμων.

Naias Σέριφος

Villa Niki 

Λιβάδι, Σέριφος | Τιμή €50 | Βαθμολογία: 9,3

Το Villa Niki βρίσκεται στη Χώρα της Σερίφου, σε απόσταση 1,7χλμ. από την Παραλία Καραμουσάς. Το κατάλυμα προσφέρει κλιματισμό, κήπο, οικογενειακά δωμάτια και μπάρμπεκιου. Τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι.

Σε κάθε δωμάτιο του ξενώνα υπάρχει ντουλάπα. Τα δωμάτια του Villa Niki είναι επίσης εξοπλισμένα με επιφάνεια εργασίας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο.

Δείτε επίσης:  Βίτσα Ζαγορίου: Ανακαλύπτουμε ένα υπέροχο 5 αστέρων value for money ξενοδοχείο με άριστη βαθμολογία!

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην ηλιόλουστη βεράντα.

Αυτή η βίλα απέχει 16χλμ. από τα Μεταλλεία της Σερίφου και 3,3χλμ. από την Παραλία Ψιλή Άμμος. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι ο Κρατικός Αερολιμένας της Μήλου, στα 50χλμ. από τον ξενώνα. Παρέχεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,3 για ταξίδι δύο ατόμων.

Villa Niki Σέριφος

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr:

The post Σέριφος: 3 κομψά ξενοδοχεία σε υπέροχη τοποθεσία με τιμή μέχρι €50 και βαθμολογία στη booking πάνω από 9! Από τον Τάσο Δούση appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...