Προμηθέας Αλειφερόπουλος: Η συγγένεια με την Μαρία Αλιφέρη και η «ιδιαίτερη» οικογένεια – «Είναι απίστευτα λυτρωτικό»

Καλεσμένος των Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου ήταν ο ηθοποιός Προμηθέας Αλειφερόπουλος το μεσημέρι της Δευτέρας (28/02) στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο παιδί του αλλά και στη θεία του, Μαρία Αλειφέρη.

«Έχω ένα γιο 4,5 ετών. Το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να τον απασχολεί ο θάνατος ως φαινόμενο. Άρχισε να ακούει ιστορίες και να ρωτάει. Καταλαβαίνει ότι κάποιος φεύγει και δεν ξανά έρχεται» ανέφερε αρχικά ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος και πρόσθεσε ότι: «Δεν του κρύβομαι. Του απαντάω. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα να έχουμε μια υγιή σχέση με το θάνατο».

«Μεγάλωσα στη Δάφνη. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μωρό. Δεν τους έζησα ποτέ μαζί. Παντρεύτηκαν ξανά και οι δυο και ξανά χώρισαν. Τώρα είναι όλοι χωρισμένοι» θυμήθηκε στην συνέχεια ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος και τόνισε ότι μεγάλωσε με τη μητέρα του και τον πατριό του τον οποίο αποκαλεί Billy και πρόσθεσε πως: «Ήταν τρομερά δίπλα μου και ποτέ δεν με ξεχώρισε από το βιολογικό του παιδί».

Δείτε επίσης:  Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξέσπασε σε κλάματα – Στοχοποιήθηκε για διαρροή ροζ βίντεο

«Το τρομερό σε αυτήν την οικογένεια είναι πως έχουμε κάνει κάποιες μαζώξεις με απίστευτη αγάπη, ολόγυρα στο τραπέζι το οποίο είναι απίστευτα λυτρωτικό. Σε γαληνεύει» πρόσθεσε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

«Είναι θεία μου η Μαρία Αλιφέρη, η αδερφή του μπαμπά μου. Αλειφεροπούλου λέγεται. Εγώ δεν σκέφτηκα να αλλάξω το όνομα… Είναι ένας πάρα πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, πολύ κοντινός μου. Από την εφηβεία και μετά είχα πολλή επαφή μαζί της γιατί βρέθηκε κι αυτό το κοινό με το θέατρο. Περισσότερο κουβεντιάζαμε πιο πνευματικά. Είναι πιο βαθύς άνθρωπος. Έχει ένα φυσικό φως» ανέφερε ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος.

Πηγή

Μοιράσου το...