Πολεμικό Ναυτικό: Μέχρι 17/11 οι αιτήσεις για θέσεις οπλιτών και εφέδρων

Πολεμικό Ναυτικό: Προκηρύσσονται δέκα πέντε θέσεις οπλιτών και εφέδρων για ανακατάταξη ή επανακατάταξη αντίστοιχα για βραχεία περίοδο ενός μέχρι τριών ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για τρία επιπλέον έτη.

Η ανακατάταξη οπλιτών και η επανακατάταξη εφέδρων γίνεται στον Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν ή στην εφεδρεία του οποίου ανήκουν.

Οι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα του Παραρτήματος «Α» της παρούσας, θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους, τα δικαιολογητικά του Παραρτήματος «Β», έως την 17 Νοεμβρίου 2021 (όσα υποβληθούν μετά από αυτήν την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα), όπως παρακάτω:

  • α. Οι οπλίτες, στις Μονάδες που υπηρετούν, εφόσον μέχρι την παραπάνω ημερομηνία διανύεται το τελευταίο τετράμηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.
  • β. Οι έφεδροι, σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία, εφόσον δεν παρήλθαν πέντε (5) έτη από την ημερομηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων λόγω εκπλήρωσης των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων ως οπλιτών, κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών.
Δείτε επίσης:  Εμβόλιο AstraZeneca: Δείτε LIVE τις ανακοινώσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων

Οι Μονάδες και οι Στρατολογικές Υπηρεσίες:

  • α. Ελέγχουν την πληρότητα των δικαιολογητικών και τα υποβάλλουν με πλήρες αντίγραφο φύλλου μητρώου, εντός πέντε (5) ημερών, στο ΓΕΝ/Β4.
  • β. Υποβάλλουν εβδομαδιαίως με email (gen [email protected]), στο ΓΕΝ/Β4 τη συγκεντρωτική κατάσταση της Προσθήκης «4» του Παραρτήματος «Β» της παρούσας, με τα στοιχεία των υποψηφίων που υπέβαλαν εμπροθέσμως δικαιολογητικά έως την 17 Νοεμβρίου 2021.
  • γ. Σε περίπτωση κατά την οποία οι ενδιαφερόμενοι δεν πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα – προϋποθέσεις του Παραρτήματος «Α» της παρούσας ή υποβάλλουν εκπροθέσμως τα δικαιολογητικά και επιμένουν στην κατάθεση τους, τα παραλαμβάνουν και τα υποβάλλουν στο ΓΕΝ/Β4, αφού συνταχθεί σχετική πράξη επί της αίτησης για το εν γνώσει των αιτούντων εκπρόθεσμο της αίτησης ή ελλιπές των τυπικών προσόντων – προϋποθέσεων, την οποία και θα υπογράφουν οι ενδιαφερόμενοι.
Δείτε επίσης:  Προσωπικός γιατρός: Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν κινητό τηλέφωνο

Οι έφεδροι υποψήφιοι που πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις του Παραρτήματος «Α» της παρούσας και υποβάλλουν εμπρόθεσμα τα δικαιολογητικά του Παραρτήματος «Β», καθώς και ένα ποσοστό έως 20% από τον πίνακα υπεράριθμων, σε περίπτωση ύπαρξης υπεράριθμων υποψηφίων, θα ενημερωθούν με δική τους ευθύνη από την επίσημη ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού (www.hellenicnavy.gr), σχετικά με την παρουσίαση τους στην Ανωτάτη Υγειονομική Επιτροπή (ANYE) του Πολεμικού Ναυτικού ή στην πλησιέστερη στον τόπο διαμονής τους Επιτροπή Απαλλαγών του Στρατού Ξηράς (αφορά μόνο όσους διαμένουν εκτός του Νομού Αττικής), αναφορικά με τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής της εξέτασης της σωματικής τους ικανότητας.

Δείτε επίσης:  Κλιματική αλλαγή: Ιδού το δράμα της Ελλάδα…

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Source

Μοιράσου το...