Ποια είναι η Έμιλι Ραταϊκόφσκι που έχει γοητεύσει τον Μπραντ Πιτ – Νέο «love story» ή «κολλητοί» φίλοι;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Celebrity Net Worth», η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει περιουσία πάνω από 8 εκατομμύρια δολάρια

Κάποιοι πιστεύουν ότι μια νέα σχέση «ψήνεται» μεταξύ του μοντέλου Έμιλι Ραταϊκόφσκι και του ηθοποιού Μπραντ Πιτ. Οι ίδιοι λένε ότι είναι φίλοι και κάνουν καλή παρέα. 

Εξάλλου, η Έμιλι δεν βιάζεται, καθώς αυτή την περίοδο έχει να σκεφτεί και το διαζύγιό της με τον πρώην συζυγό της, Sebastian Bear-McClard, μετά την εμφάνιση ισχυρισμών ότι την είχε απατήσει. Το διαζύγιο έγινε γνωστό τον Ιούλιο του 2022, λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιου τους και λίγο μετά από τέσσερα χρόνια που το ζευγάρι ήταν μαζί.

Όπως γράφει το «Page Six», «ο κόσμος κάνει εικασίες γι’ αυτό εδώ και καιρό. Ο Μπραντ δεν βγαίνει με καμία. Ωστόσο, τον έχουν δει αρκετές φορές με την Έμιλι. Ο Πιτ είναι ‘’εγκλωβισμένος’’ στη δική του περίπλοκη διαδικασία διαζυγίου από την Αντζελίνα Τζολί, η οποία τον έχει κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία και έχει απειλήσει να πάρει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών τους». 

Η Ραταϊκόφσκι πάλι είναι ελεύθερη και ωραία. Το λέει μόνη της και σε βίντεο που «ανέβασε» στο TikTok. Από την πλευρά του, ο Πιτ έχει πυροδοτήσει διάφορες φήμες για την ερωτική του ζωή μετά την Τζολί, ότι βγήκε με την τραγουδίστρια Lykke Li, την ηθοποιό Alia Shawkat και τη μουσικό και ηθοποιό Andra Day. Ωστόσο, όλες οι φήμες έχουν διαψευστεί. Το 2020, ο ηθοποιός είχε μια σύντομη σχέση με το μοντέλο Nicole Poturalski.

Δείτε επίσης:  Τάσος Χαλκιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: Αρχικά ένιωσα μεγάλη στεναχώρια

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Celebrity Net Worth», η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει περιουσία πάνω από 8 εκατομμύρια δολάρια. Ο πλούτος της προέρχεται από την καριέρα της ως ηθοποιός, μοντέλο και influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γεννημένη το 1991 στο Λονδίνο, η οικογένειά της ζούσε στο West Kensington και στο Bloomsbury, με τον πατέρα της να εργάζεται ως καθηγητής καλλιτεχνικών και τη μητέρα της ως λέκτορας αγγλικών. Όταν η Έμιλι ήταν πέντε ετών, η οικογένεια μετακόμισε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, όπου αγόρασαν ένα σπίτι στην πόλη Encinitas.

Για το κολέγιο, η Έμιλι αρχικά ενδιαφερόταν να παραμείνει στην Καλιφόρνια και άρχισε να φοιτά στο UCLA, μόνο που το εγκατέλειψε πριν αποφοιτήσει, για να ακολουθήσει την καριέρα της στο μόντελινγκ και την υποκριτική.

Δείτε επίσης:  Μαίρη Μηλιαρέση: Κάνω τέσσερις δουλειές για να στηρίζω τους δικούς μου

Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στην ταινία «Gone Girl», υποδυόμενη την ερωμένη του του Μπεν Άφλεκ στην ταινία. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας της τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στο μόντελινγκ. Έχει περπατήσει σε πολλά σημαντικά σόου την τελευταία δεκαετία και είναι καλή φίλη με πολλά μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως η Τζίτζι Χαντίντ. 

Εκτός από τη δουλειά της στην πασαρέλα, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι συγγραφέας. Το 2021 κυκλοφόρησε μια συλλογή δοκιμίων με τίτλο «My Body». 

Πηγή: skai.gr

Πηγή

Μοιράσου το...