Παραχωρούν τον Μάρκανεν οι Μπουλς

 

Ελάχιστους μήνες πριν βγει στην αγορά ως restricted free agent, ο Λάουρι Μάρκανεν δεν είναι καθόλου απίθανο να αλλάξει πόλη και συνεπώς και ομάδα. Ο Φινλανδός φόργουορντ όπως όλα δείχνουν δεν βρίσκεται στα μακροχρόνια πλάνα των Μπουλς και έτσι ο Αρτούρας Καρνισόβας και οι συνεργάτες του διαπραγματεύονται για την ανταλλαγή του για να μην τον χάσουν… τζάμπα.

Ο Μάρκανεν τη φετινή σεζόν μετράει 17.7 πόντους (59% στο δίποντο, 40% στο τρίποντο και 83% στις βολές), μια ασίστ και 6 ριμπάουντ ανά 30 λεπτά συμμετοχής. Στο Σικάγο, ο νεαρός Φινλανδός δεν είχε την εξέλιξη που όλοι περίμεναν, ωστόσο, μόλις δύο μήνες πριν κλείσει τα 24χρόνια του παραμένει ένας άκρως ελπιδοφόρος ψηλός ο οποίος μπορεί να σκοράρει κυριολεκτικά από παντού.

Δείτε επίσης:  Τα δέκα καλύτερα γκολ του Euro 2020 (βίντεο)

Championsbet.gr: Όλα τα σπορ παίζουν εδώ! 

Τέλος, οι Μπουλς είχαν επιλέξει στο No4 του NBA Draft 2020 τον Πάτρικ Γουίλιαμς (19 ετών, 2.01 μέτρα), γύρω από τον οποίο θέλουν να χτίσουν το μέλλον τους, προς το παρών όμως, προσπαθούν να χωρέσουν και τους δύο στην ίδια πεντάδα μαζί με τον… πολύπειρο Θαντ Γιανγκ και έχοντας βάλει στον πάγκο τον Γουέντελ Κάρτερ. Πλέον το μόνο που μένει είναι να δούμε είναι τι θα συμβεί τις επόμενες δύο ημέρες, καθώς η Trade Deadline όπου έχει οριστεί για της 25 Μαρτίου πλησιάζει…

The post Παραχωρούν τον Μάρκανεν οι Μπουλς appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...