Παραλία Χρηστέα: Μια ανεξερεύνητη όαση στην Αττική μακριά από την πολυκοσμία ακόμα και τα Σαββατοκύριακα!

Όλοι μας αναζητούμε νέες παραλίες για να απολαύσουμε το μπάνιο μας τώρα που καλοκαίριασε, σε καθαρά και πανέμορφα νερά, όσο γίνεται μακριά από την πολυκοσμία. Αν μένετε στην Αθήνα, δε χρειάζεται να νιώθετε… αδικημένοι που δεν μπορείτε να βρεθείτε ανά πάσα στιγμή σε ένα νησί των Κυκλάδων για να κολυμπήσετε στις υπέροχες παραλίες του. Η Αττική διαθέτει μια τεράστια ακτογραμμή με δεκάδες παραλίες για όλα τα γούστα, αμμώδεις ή με βότσαλο, οργανωμένες ή ερημικές, κοσμοπολίτικες ή εναλλακτικές, που δε χρειάζεται να στριμώχνεστε μαζί με άλλους. Το travelstyle σας καλεί να ανακαλύψετε την παραλία Χρηστέα, μια αληθινή ανεξερεύνητη όαση μια ανάσα από την πόλη!

Πού βρίσκεται η παραλία Χρηστέα

Η παραλία Χρηστέα είναι ίσως μία από τις λιγότερες γνωστές παραλίες στην Αττική. Βρίσκεται στο Σούνιο, δηλαδή περίπου 1 ώρα από το κέντρο της Αθήνας, πριν φτάσετε στα Λεγρενά και μετά την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας. Χάρη στο μεγάλο της μήκος αλλά και το γεγονός ότι δεν είναι τόσο διάσημη, θα σας προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση μακριά από την πολυκοσμία, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα.

Δείτε επίσης:  Οδοιπορικό σε 9 χωριά του Παρνασσού που “συναγωνίζονται σε ομορφιά την Αράχωβα! Τα κρυφά “διαμαντάκια” της Βοιωτίας…
Λεγρενά-Χρηστέα Σούνιο

Καλύπτεται σε όλο της το μήκος από άμμο εσωτερικά και εξωτερικά, και είναι ιδανική για ζευγάρια, παρέες φίλων και για οικογένειες με παιδιά, αφού είναι πεντακάθαρη και σχετικά ρηχή, γεγονός που την καθιστά ασφαλή. Μόλις μπείτε στην παραλία θα χρειαστεί να περπατήσετε για λίγα μέτρα πάνω σε έναν επίπεδο βράχο, ωστόσο μετά από λίγο θα πατήσετε και πάλι σε άμμο. Για τους λάτρεις των καταδύσεων, η παραλία διαθέτει ένα μαγικό βυθό, ιδανικό για εξερεύνηση με μάσκα!

Βόλτα στην “Αττική Ριβιέρα”: Απολαμβάνουμε τον καλό καιρό, τον ήλιο, τη θάλασσα και ωραίο φαγητό από το Παλιό Φάληρο μέχρι το Σούνιο!

Αμμουδιά παραλίας Χρηστέα

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι δεν είναι οργανωμένη, επομένως αν θέλετε να την επισκεφτείτε φροντίστε να έχετε προμηθευτεί με τα απαραίτητα (νερό, σνακ, ομπρέλα, αντηλιακό, κλπ.) από το σπίτι ή από τα μαγαζάκια που θα συναντήσετε στη διαδρομή.

Δείτε επίσης:  28η Οκτωβρίου: 5 εξαιρετικοί προορισμοί για το τριήμερο
Ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο
Σε κοντινή απόσταση θα συναντήσετε τον εντυπωσιακό Ναό του Ποσειδώνα

Δε θα δυσκολευτείτε καθόλου να παρκάρετε δίπλα στην ακτή, ενώ μετά το μπάνιο σας μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας στις ταβέρνες της γύρω περιοχής. Χαλαρώστε στην υπέροχη παραλία Χρηστέα, απολαμβάνοντας τα πεντακάθαρα νερά της και χαζεύοντας το νησάκι που διακρίνεται απέναντι.

Φωτογραφίες: TripAdvisor

Διαβάστε ακόμα στο travelstyle.gr:

The post Παραλία Χρηστέα: Μια ανεξερεύνητη όαση στην Αττική μακριά από την πολυκοσμία ακόμα και τα Σαββατοκύριακα! appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...