Πάτρα: «Κλειδί» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας – Τι κρύβουν τα αρχεία που «θάφτηκαν» με το παιδί

Τη λύση στο γρίφο αναζητούν οι Αρχές, με την ηλεκτρονική συσκευή να εικάζεται πως κρύβει σημαντικά στοιχεία για τον τρόπο συμπεριφοράς της Πισπιρίγκου στο παιδί – Τα κρίσιμα ερωτήματα.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής έχει μεταφερθεί το τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας, προκειμένου να ανοιχθούν από την αρμόδια υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας τα αρχεία που «θάφτηκαν» μαζί με το κοριτσάκι.

Ο τάφος του παιδιού ανοίχτηκε μετά από εντολή της 18ης ανακρίτριας, στο πλαίσιο της έρευνας για την ανθρωποκτονία της, από την προφυλακισμένη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου. Πριν την έναρξη της διαδικασίας ανάσυρσης τελέστηκε τρισάγιο, ενώ παρούσα στη διαδικασία ήταν και η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, αστυνομικοί, εισαγγελέας, αλλά και ιδιώτης ερευνητής που αναζητά απαντήσεις στο θάνατο της σπιτονοικυράς του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Δείτε επίσης:  Αυξήθηκαν οι αμοιβές στον ιδιωτικό τομέα

Το κρίσιμο ερώτημα είναι πλέον αν τελικά η Πισπιρίγκου και ο Δασκαλάκης έθαψαν το τάμπλετ μαζί με το παιδί γιατί ήταν το αγαπημένο του παιχνίδι ή ήθελαν να κρύψουν μια για πάντα ορισμένα στοιχεία.

Ωστόσο, ακόμα κι αν ακούγεται λογικός ο ισχυρισμός ότι το τάμπλετ ήταν η αγαπημένη συσκευή της 9χρονης Τζωρτζίνας, αποτελεί ερώτημα το γεγονός πώς ένα παιδί που για μήνες δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τάμπλετ λόγω της εγκεφαλοπάειας, θεωρήθηκε ότι είχε αυτό ως «αγαπημένο αντικείμενο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αξιωματικοί της Αστυνομίας θα ψάξουν να βρουν ενδεχόμενα ηλεκτρονικά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου: Αναζητήσεις ή/και επαφές της και αν υπάρχουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη διαδρομή της κεταμίνης.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στο MEGΑ ο Γιώργος Αναστασόπουλος από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», «για την κεταμίνη φαίνεται πως υπάρχει συνδυαστική διαδικασία, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε την αναζήτηση στο διαδίκτυο και μετά το πιθανότερο είναι ότι την προμηθεύτηκε χέρι με χέρι. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι συγγενής της αυτός που της την έδωσε»…

Δείτε επίσης:  Κάτω Παρτάλι: Τι νούμερα σημείωσε το 9ο επεισόδιο;

Επίσης, αναμένεται το πόρισμα από την άρση τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου καθώς υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι εντοπίστηκαν οχτώ κινητά.

«Δεν θα βγάλει κάτι η εκταφή της Τζωρτζίνας», διαμηνύει από τη φυλακή η Πισπιρίγκου, ενώ και η αδελφή της υποστηρίζει ότι το τάμπλετ χρησιμοποιούνταν μόνο για να βλέπει κινούμενα σχέδια η μικρή Τζωρτζίνα.

Οι απαντήσεις αναμένονται εντός της ερχόμενης εβδομάδας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για νέες αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν τους πάντες.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Δείτε επίσης:  Η Mercedes-Benz EQE 53 AMG αποδίδει 687 ίππους

Source

Μοιράσου το...