Πάτρα: Δεν έχουν τέλος τα κορονοπάρτι – Απίστευτος συνωστισμός στο κέντρο της πόλης (vid)

Το βράδυ του Σαββάτου (03/04), το κέντρο της Πάτρας είχε μετατραπεί σε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι.

Την ώρα που η Αχαΐα είναι από τις πιο βαριά πληττόμενες από τον κορονοϊό περιφέρειες της Ελλάδας και οι επιχειρηματίες της περιοχής είναι στα «κάγκελα» για την αναστολή ανοίγματος των καταστημάτων, κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και εξακολουθούν να παρτάρουν δίχως αύριο.

Το βράδυ του Σαββάτου, το κέντρο της Πάτρας είχε μετατραπεί σε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι.

Οι σκάλες της Γεροκωστοπούλου μετατράπηκαν για ακόμη μια φορά σε σημείο συνάντησης εκατοντάδων ανθρώπων – κυρίως νεαρών – που χωρίς να υπολογίζουν κανένα μέτρο, το διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσης, όπως μεταδίδει το tempo24.news.

Δείτε επίσης:  Δώρο Πάσχα 2022: Πότε καταβάλλεται - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Ο κόσμος μαζεύτηκε έξω από σημεία όπου λειτουργούν καταστήματα με take away και delivery.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται ότι την Κυριακή η Αττική συνεχίζει να έχει σχεδόν τα μισά από τα συνολικά κρούσματα φτάνοντας τα 921. Το κέντρο της Αθήνας για πρώτη φορά μέσα στο 2021 εκτοπίστηκε από την πρώτη θέση καταγράφοντας 252 νέες μολύνσεις. Ακολουθεί ο Δυτικός Τομέας Αθηνών με 126 και ο Πειραιάς με 118 νέες μολύνσεις αντίστοιχα μέσα σε ένα 24ωτο.

Προβληματισμός στους λοιμωξιολόγους επικρατεί για την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη η οποία ξεπέρασε το κέντρο της Αθήνας έχοντας 262 νέα κρούσματα. Σε υψηλά επιδημιολογικά επίπεδα συνεχίζει να κινείται η Αχαϊα με 71 κρούσματα, ενώ ακολουθούν Ηράκλειο και Λάρισα με 46.

Δείτε επίσης:  Ουκρανία: Το Κίεβο κατηγόρησε την Γερμανία ότι «ενθαρρύνει τον Βλαντίμιρ Πούτιν»

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 78, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 8.380 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 749 (66.0% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 83.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.761 ασθενείς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρή 16χρονη από κορονοϊό – Τη μετέφερε η μητέρα της στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της

Δείτε επίσης:  Αναβολή στις ανακοινώσεις Χαρδαλιά - Στις 19:00 η επίσημη ενημέρωση για την πανδημία

Source

Μοιράσου το...