Ο Τζάστιν Μπίμπερ ακυρώνει συναυλίες του στις ΗΠΑ λόγω συνδρόμου Ramsay Hunt

Ο αστέρας της ποπ συνεχίζει να λαμβάνει την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα, είναι αισιόδοξος για την ανάρρωσή του και ανυπομονεί να επιστρέψει στους θαυμαστές του 

Ο αστέρας της ποπ, Τζάστιν Μπίμπερ, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι το πρόσωπό του έχει υποστεί μερική παράλυση από μια ιογενή πάθηση που ονομάζεται σύνδρομο Ράμσεϊ Χαντ (Ramsay Hunt). Την Πέμπτη, 16 Ιουνίου, ο Μπίμπερ ανακοίνωσε ότι θα ακυρώσει τις τελευταίες εννέα συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της περιοδείας του «Justice World Tour».

Όπως γράφει το «Page Six», ο Τζάστιν συνεχίζει να λαμβάνει την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα, είναι αισιόδοξος για την ανάρρωσή του και ανυπομονεί να επιστρέψει στους θαυμαστές του και στις συναυλίες. 

Το σύνδρομο Ramsay Hunt (RHS) είναι μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από παράλυση του νεύρου του προσώπου και εξάνθημα στο αυτί ή έρπητα ζωστήρα στο στόμα, ενώ μπορεί να προκαλέσει μέχρι ζάλη ή και απώλεια ακοής.

Δείτε επίσης:  Το ξέσπασμα του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, τη Μυριέλλα Κουρεντή και τα ριάλιτι: «Απαράδεκτο»

Προκαλείται από τον ίδιο ιό που προκαλεί και την ανεμοβλογιά και ανήκει στην οικογένεια του ιού του έρπητα. Σε περιπτώσεις συνδρόμου Ramsay Hunt, ο μέχρι πρότινος αδρανής ιός της ανεμοβλογιάς – έρπητα ζωστήρα «ξυπνάει» και εξαπλώνεται για να επηρεάσει το νεύρο του προσώπου.

Η θεραπεία γίνεται συνήθως με αντιιικά φάρμακα, στεροειδή και παυσίπονα. Οι πιθανότητες πλήρους ανάρρωσης είναι καλύτερες εάν η θεραπεία ξεκινήσει έγκαιρα. Εάν η θεραπεία χορηγηθεί εντός τριών ημερών από την εμφάνιση συμπτωμάτων, περίπου το 70% των ανθρώπων αναρρώνουν πλήρως. 

Η σύζυγός του, Hailey Bieber, δήλωσε στην εκπομπή «Good Morning America» ότι ο Τζάστιν κάθε μέρα πηγαίνει καλύτερα. «Ήταν μια πολύ τρομακτική και τυχαία κατάσταση αυτό που συνέβη», εξήγησε το 25χρονο μοντέλο, ευχαριστώντας τους θαυμαστές τους για τις ευχές, τις συμβουλές και τις συστάσεις τους.
 

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΑΓΑΘΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗ

Πηγή: skai.gr

Πηγή

Μοιράσου το...