Ο Τάσος Δούσης προτείνει δυο ξενοδοχεία στη Μήλο με λιγότερα από €60 & άριστη βαθμολογία!

Η Μήλος είναι ένα πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, ιδανική για ρομαντικές στιγμές. Αν σκέφτεστε να την επισκεφτείτε κι αναζητάτε οικονομικά καταλύματα ο Τάσος Δούσης σας προτείνει 2 ξενοδοχεία στην Μήλο με λιγότερο από 60 ευρώ την ημέρα αλλά και άριστη βαθμολογία. Πάμε να τα δούμε..

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την όμορφη Μήλο και όλα τα sos για να ξέρετε που να πάτε και να περάσετε καλά, ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες σας έχουν τα καλύτερα! Δείτε το ταξίδι του Τάσου Δούση & των Εικόνων στην Μήλο στα βίντεο:

Οι επιλογές για διαμονή:

  • Η αναζήτηση των τιμών έγινε σε ημερομηνίες Ιουνίου για δίκλινο δωμάτιο. Ενδεχομένως Iούλιο ή/και Αύγουστο οι τιμές να είναι υψηλότερες.
Δείτε επίσης:  28η Οκτωβρίου: 5 εξαιρετικοί προορισμοί για το τριήμερο

Xrissi Ammos

Τιμή: €60/δίκλινο με πρωινό | Βαθμολογία booking:8.9

Το Xrissi Ammos είναι ένα ξενοδοχείο στην Αγία Κυριακή στην Μήλο, σε απόσταση 800μ. από την ομώνυμη παραλία της Αγίας Κυριακής. Η πόλη της Μήλου απέχει 16 χιλιόμετρα. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Booking, διατίθενται ψυγείο και βραστήρας. Ορισμένες μονάδες έχουν κουζίνα με φούρνο. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με μπανιέρα ή ντους και μπουρνούζια. Προσφέρονται επίσης πετσέτες. Το Xrissi Ammos είναι διακοσμημένο σε λευκές και γκρι αποχρώσεις, ενώ οδηγεί σε μια ηλιόλουστη βεράντα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ευρωπαϊκό πρωινό με καφέ, χυμούς, τοστ και κρουασάν στο κατάλυμα.

Δείτε επίσης:  Ταξιδεύουμε στην υπέροχη Πάτμο και μένουμε στον ομορφότερο ξενώνα του νησιού!

Το Xrissi Ammos απέχει 10,5χλμ. από την παραλία Σαρακήνικο και 11χλμ. από το λιμάνι της Μήλου. Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

χρυση αμμος είσοδος
χρυση αμμος έξωτερικα
χρυση αμμος θεα
χρυση αμμος κρεβατοκαμαρα
χρυση αμμος μπανιο
χρυση αμμος μπαλκόνι
χρυση αμμος θεα

Sarakiniko Rooms

Τιμή: €51/δίκλινο με θέα στη θάλασσα | Βαθμολογία booking:9.7

Το Sarakiniko Rooms βρίσκεται στον Αδάμαντα, μόλις 400μ. από την ομώνυμη παραλία Σαρακίνικο και 3χλμ. από το λιμάνι του Αδάμαντα. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της booking, κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης 32 ιντσών. Όλα έχουν θέα στη θάλασσα και το βουνό. Το ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Το κατάλυμα προσφέρει επίσης δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς.

Η παραλία Παπικινού απέχει 1,7χλμ. από το Sarakiniko Rooms, ενώ το Μεταλλευτικό Μουσείο της Μήλου βρίσκεται 1,1χλμ. μακριά από το κατάλυμα. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι ο Κρατικός Αερολιμένας Μήλου, σε απόσταση 5χλμ. από το Sarakiniko Rooms.

Δείτε επίσης:  5+2 υπέροχα παραθαλάσσια χωριά ιδανικά για καλοκαιρινές διακοπές που θα φτάσετε με το αυτοκίνητο

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,6 για ταξίδι δύο ατόμων.

Sarakiniko Rooms
Sarakiniko Rooms - Μήλος
Sarakiniko Rooms - μπάνιο
Sarakiniko Rooms- δωμάτιο δίκλινο

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

The post Ο Τάσος Δούσης προτείνει δυο ξενοδοχεία στη Μήλο με λιγότερα από €60 & άριστη βαθμολογία! appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...