Ο σύζυγος της Έμιλι Ρατακόφσκι εκλιπαρεί το μοντέλο για άλλη μια ευκαιρία στον γάμο τους

Οι φήμες χωρισμού «φούντωσαν» όταν η Ρατακόφσκι εντοπίστηκε χωρίς τη βέρα της, ενώ ο σύζυγός της φορούσε ακόμα τη δική του

Η Έμιλι Ρατακόφσκι, μοντέλο και ηθοποιός, φέρεται να χώρισε από τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, τον περασμένο μήνα εν μέσω ισχυρισμών ότι ο παραγωγός ανεξάρτητων ταινιών την είχε απατήσει. Και προφανώς δεν έχει καμία διάθεση να συγχωρήσει και να ξεχάσει, όπως γράφει το «Page Six». 

«Ο Σεμπάστιαν την εκλιπαρεί να του δώσει άλλη μια ευκαιρία», δήλωσε αυτή την εβδομάδα πηγή από το περιβάλλον της Έμιλι Ρατακόφσκι. «Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, επειδή έψαξε μόνη της και ανακάλυψε ακόμα περισσότερες αηδίες που έκανε πίσω από την πλάτη της».

Δείτε επίσης:  Οι πολιτικές ανησυχίες του Xάρι Στάιλς: Στηρίζει τον υποψήφιο κυβερνήτη του Τέξας Μπέτο Ο΄Ρουρκ

Οι φήμες χωρισμού «φούντωσαν» όταν η Ρατακόφσκι εντοπίστηκε χωρίς τη βέρα της, ενώ ο σύζυγός της φορούσε ακόμα τη δική του. Αν και δεν έχει προσλάβει ακόμη δικηγόρο, το «Page Six» γράφει ότι το μοντέλο σκοπεύει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

«Αυτό που είχαν ήταν, πραγματικά, ξεχωριστό. Όλοι οι φίλοι λάτρευαν να τους βλέπουν στις εφημερίδες και στα πρωτοσέλιδα», δήλωσε μια πηγή κοντά στο ζευγάρι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια λιτή τελετή στο Δημαρχείο τον Φεβρουάριο του 2018, αφού ήταν φίλοι για λίγο καιρό, αλλά έβγαιναν μόνο για δύο εβδομάδες.

Υποδέχτηκαν τον γιο τους Sylvester τον Μάρτιο του 2021, ενώ η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι δεν ήθελαν να γνωρίζουν το φύλο του μωρού τους. 

Δείτε επίσης:  Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πηγή: skai.gr

Πηγή

Μοιράσου το...