Ο «Μαθιός» Δημήτρης Λάλος στο Ηρώδειο με τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου

Ο Δημήτρης Λάλος και η σύζυγός του Έλενα Μαυρίδου βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Από τη Βυζαντινή Κρήτη στο σήμερα», με την τηλεοπτική μητέρα του ηθοποιού στη σειρά «Σασμός», Μαρία Τζομανάκη, αυτή τη φορά σε ρόλο ερμηνεύτριας. Εκεί ήταν και ο τηλεοπτικός του αδερφός «Αστέρης».

Ο «Μαθιός» της δημοφιλούς σειράς «Σασμός» φωτογραφήθηκε με τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου, η οποία είναι σκηνοθέτης και ηθοποιός. «Με τη σύζυγό μου τα συζητάω όλα. Με βοηθάει, με καθοδηγεί στη ζωή», έχει πει σε συνέντευξή του.

Ο «Μαθιός» Δημήτρης Λάλος στο Ηρώδειο με τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου

Αναφερόμενος στην κόρη του, είχε σημειώσει στην ίδια συνέντευξη: «Η σχέση μας είναι καταπληκτική. Από την πρώτη στιγμή γεννήθηκε είμαι πολύ ενεργός. Μου αρέσει να βρίσκομαι μαζί της. Να της μαθαίνω πράγματα, να μεγαλώνουμε μαζί. Δεν θέλω να είμαι από τους πατεράδες που δεν ξέρουν τα γενέθλια και το νούμερο παπουτσιού των παιδιών τους». Και… «θεωρεί ότι είναι πολύ φυσιολογικό να σταματούν τους γονείς της για μία φωτογραφία, όπως έκαναν οι περαστικοί το καλοκαίρι. Δε νομίζω ότι της κάνει εντύπωση».

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΑΡΕΤΗ ΚΟΥΤΡΑ

Και ο Ορφέας Αυγουστίδης ήταν εκεί

Τη Μαρία Τζομπανάκη, τον Βασίλη Σκουλά και τον Μίλτο Πασχαλίδη απόλαυσε στο Ηρώδειο και ο Ορφέας Αυγουστίδης, γιος της πρώτης και στην τηλεόραση τη φετινή σεζόν.

Μητέρα και γιος φωτογραφήθηκαν αγκαλιά…

Πηγή

Μοιράσου το...