Ο Ιωαννίδης λύτρωσε τον Παναθηναϊκό

Το ”τριφύλλι” ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με δώδεκα νίκες και μία ισοπαλία και πηγαίνει πρώτος στη διακοπή του πρωταθλήματος, έχοντας σημαντική διαφορά από τους διώκτες του.

Με ”ήρωα” τον Φώτη Ιωαννίδη που ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε το καθοριστικό γκολ, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος έχοντας σημαντικό ”μαξιλαράκι” ασφαλείας από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος κατάφερε να κρατήσει μακριά από την περιοχή του, τον Παναθηναϊκό, παίζοντας στο μισό γήπεδο. Οι ”πράσινοι” δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν αλλά η αποβολή του Έρλινγκμαρκ στο 35′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα, υπέρ του ”τριφυλλιού”. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν τρομερή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 38′, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη προ κενής εστίας να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 45′ από καλή θέση ο Σένκεφελντ έστειλε την μπάλα άουτ.

Δείτε επίσης:  TikToker που βαρέθηκε να της κάνουν ghosting έφτιαξε ερωτηματολόγιο για να δει τι πάει στραβά

Το ”Τριφύλλι” συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά, πότε από τον άξονα και πότε από τα άκρα, με την ομάδα του Περιστερίου να κρατά το μηδέν. Ο Γιαννιώτης έδιωξε το σουτ του Κουρμπέλη ενώ ο Μπερνάρντ για λίγα εκατοστά έστειλε την μπάλα άουτ. Όσο περνούσε η ώρα ο Παναθηναϊκός πίεζε ολοένα και περισσότερο και τελικά βρήκε το γκολ στο 80′. Ο Ιωαννίδης από πλάγια θέση νίκησε τον Γιαννιώτη και έδωσε την λύση ξανά στην ομάδα του. Όπως έκανε στο Αγρίνιο μεσοβδόμαδα, όπως έκανε με το κερδισμένο πέναλτι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρει και το 2-0, με τον Μάγκνουσον να σκοράρει με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ στη τελευταία φάση του αγώνα.

Δείτε επίσης:  Τραπεζική εκτίναξη στο Χρηματιστήριο Αθηνών – Πάνω από τις 800 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Πηγή

Μοιράσου το...