Ολυμπιακός: Οριστικές εξελίξεις με Χολέμπας

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Χοσέ Χολέμπας στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν, καθώς ο έμπειρος αριστερός μπακ πραγματοποίησε μια πολύ μεστή χρονιά υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός εμπιστεύεται τον Έλληνα αμυντικό τόσο για τη θέση του μπακ, αλλά και για εκείνη του στόπερ και θεωρεί ότι θα δώσει σημαντικές λύσεις και του χρόνου.

Για αυτό τον λόγο, οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης στον Χολέμπας πριν μερικές μέρες, με σκοπό να παραμείνει στην ομάδα για ακόμη έναν χρόνο. Η πρόταση των Πειραιωτών είναι συγκεκριμένη και από την πλευρά του ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού φέρεται να μην την αποδέχεται για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Δείτε επίσης:  ΠΑΟΚ: Λύνονται τα χέρια του Λουτσέσκου - Επιστροφή Ολιβέιρα στις προπονήσεις

Ωστόσο τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει τουλάχιστον προς το παρόν και αναμένονται εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα, όπου θα κλείσει και τυπικά η υπόθεση είτε με θετική κατάληξη είτε με αρνητική. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να κάνει άλλη πρόταση στον παίκτη και περιμένει την οριστική του απάντηση μέσα σε 1-2 μέρες.

Αν ο Χολέμπας πει «όχι» στην πρόταση για νέο συμβόλαιο, τότε ο Ολυμπιακός θα στραφεί σε άλλες λύσεις για τα αριστερά της άμυνας του. Ήδη έχουν ακουστεί ουκ ολίγα ονόματα για τους ερυθρόλευκους, με πρώτο και καλύτερο αυτό του Κώστα Τσιμίκα φυσικά, ο οποίος όμως έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, ενώ από εκεί και πέρα έχει «παίξει» στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ και το όνομα του Φρέντρικ Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ, που είχε απασχολήσει και τον Ιανουάριο.

The post Ολυμπιακός: Οριστικές εξελίξεις με Χολέμπας appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...