Ολυμπιακός: Κλήθηκε στην Εθνική Κολομβίας ο Χάμες για τα φιλικά με Γουατεμάλα και Μεξικό

Ο μέσος του Ολυμπιακού Χάμες Ροντρίγκες κλήθηκε στην εθνική Κολομβίας, και μαζί με τον επιθετικό της Ράγιο Βαγεκάνο, Ρανταμέλ Φαλκάο, ηγούνται της αποστολής, για τα φιλικά με τη Γουατεμάλα και το Μεξικό στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Κολομβία του Νέστο Λορένθο θα παίξει με τη Γουατεμάλα στο Νιου Τζέρσεϊ στις 24 Σεπτεμβρίου και τρεις ημέρες αργότερα με το Μεξικό, στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια.

Οι αγώνες εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 της ζώνης της Νότιας Αμερικής, που αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο. Η Κολομβία δεν προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αφού τερμάτισε έκτη στη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

Δείτε επίσης:  Παίκτης του Κολοσσού Ρόδου ο Καμπούρης

Οι κλήσεις:

Τερματοφύλακες: Νταβίντ Οσπίνα, Καμιλο Βάργκας, Αλβάρο Μοντέρο.

Αμυντικοί: Ντανιέλ Μουνιόθ, Στέφαν Μεντίνα, Κάρλος Κουέστα, Ντάβινσον Σάντσες, Τζον Λαμουσί, Αντρέ Λίνας, Τζον Μογίκα, Φρανκ Φάμπρα.

Μέσοι: Βίλμαρ Μπάριος, Τζέφερσον Λέρμα, Στίβεν Αλθάτε, Γιάιρο Μορένο, Ματέους Ουρίμπε, Χάμες Ροντρίγκες, Χουάν Γκιγιέρμο Κουαδράδο, Χόρχε Καρασκάλ.

Επιθετικοί: Γιαέρ Ασπρίγια, Λουίς Ντίας, Λουίς Σινιστέρα, Ρανταμέλ Φαλκάο, Ραφαέλ Σάντος Μπορέ, Όσκαρ Εστουπινιάν, Τζον Ντουράν.

Πηγή

Μοιράσου το...