Ολυμπιακός: Αποκάλυψη της «Sun» – «Την Πέμπτη στην Αθήνα ο Καρβάλιο» (Photos)

Ολυμπιακός: Αγγλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για άμεση ολοκλήρωση της απόκτησης του Ζοάο Καρβάλιο απ’ τους «ερυθρόλευκους».

Έτοιμη να «κλείσει» είναι η μεταγραφή του Ζοάο Καρβάλιο στον Ολυμπιακό. Αυτό υποστηρίζει η «Sun», σε δημοσίευμά της που αφορά την περίπτωση του Πορτογάλου άσου της Νότιγχαμ. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, το deal είναι δεδομένο και απομένουν πλέον ώρες για να γίνει μόνιμος κάτοικος Πειραιά ο ποδοσφαιριστής.

Η «Sun», φιλοξενεί και λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ της. Συγκεκριμένα τονίζει πως ο 24χρονος άσος θα ταξιδέψει την Πέμπτη (27/1) για την Ελλάδα. Με σκοπό φυσικά να ολοκληρώσει το διαδικαστικό κομμάτι της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Δείτε επίσης:  Bundesliga: Καταιγιστικές Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Στουτγάρδη

Την ίδια μέρα υπογραμμίζεται πως θα υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους». Παράλληλα, δεν αναφέρεται το τι προβλέπεται απ’ το deal, ενώ ξεκαθαρίζεται πως ο Καρβάλιο είναι επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς αυτός έδωσε το τελικό «οκ» για τον παίκτη.

Τέλος, η «Sun» κάνει λόγο για τριετή παρακολούθηση του ποδοσφαιριστή απ’ τους Πρωταθλητές Ελλάδος. Ο οποίος εντυπωσίασε στο πρώτο του διάστημα στη Νότιγχαμ.

Πηγή

Μοιράσου το...