Οι Εικόνες και ο Τάσος Δούσης ταξιδεύουν στις μαγευτικές Σεϋχέλλες – Δείτε το πρώτο και το δεύτερο επεισόδιο αυτό το Σαββατοκύριακο!

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ αυτή την εβδομάδα ταξιδεύουν στις υπέροχες, εξωτικές Σεϋχέλλες, με δύο ολοκαίνουργια επεισόδια back to back, Σάββατο 30 Απριλίου στις 17:45 με το πρώτο μέρος του ταξιδιού και Κυριακή 1 Μαΐου στις 17:45 με το δεύτερο μέρος στο Open TV.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ αυτή την εβδομάδα ταξιδεύουν στo «αστέρι» του Ινδικού, τις εκπληκτικές Σεϋχέλλες!

Στο πρώτο επεισόδιο, μας ξεναγούν στο νησί Μάχε με την απίθανη χλωρίδα και πανίδα, τη Μπο Βαλόν· την πιο όμορφη παραλία του νησιού, βλέπουν από κοντά το σαρκοφάγο φυτό Πίτσερ και αφήνονται στον μοναδικό ρυθμό των κρεολικών χορών.

Δείτε επίσης:  Χαμός σε πτήση από την Κύπρο: Αντί για τις αποσκευές τους οι επιβάτες πήραν… κιβώτια με ψάρια!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ζουν μία μοναδική εμπειρία ζωής στο Μαρίνα Παρκ στο αρχιπέλαγος των Σεϋχελλών, όπου κολυμπούν δίπλα σε ψάρια, αλλά και τα ταΐζουν. Επίσης ταΐζουν στο στόμα γιγάντιες χελώνες στο νησί Μουαγιέν.

Δείτε το τρέιλερ

Στο δεύτερο επεισόδιο, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ολοκληρώνουν το ταξίδι τους στις Σεϋχέλλες, σ’ αυτόν τον ανέγγιχτο «παράδεισο»!

Επισκέπτονται τα νησιά Λα Ντιγκ και Πραλέν· όπου έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν εντυπωσιακές και αμόλυντες παραλίες όπως η Ανς Σορς ντ’Αρζέντ, και το νησί Κιουριές, το βασίλειο των γιγάντιων χελωνών.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μας ξεναγούν στο καταπληκτικό ξενοδοχείο όπου φιλοξενήθηκαν κατά τη διαμονή τους στις Σεϋχέλλες και μας παρουσιάζουν τις μοναδικές ανέσεις που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Δείτε επίσης:  Ταξίδι με το αυτοκίνητο: Ακολουθούμε καταπράσινες μαγικές διαδρομές στη Βόρεια Εύβοια & σταματάμε σε εκπληκτικές παραλίες και χωριά!

Επίσης μας μυούν στην τοπική κουλτούρα και τον τρόπο ζωής των κατοίκων των Σεϋχελλών!

Δείτε το τρέιλερ

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

Δείτε επίσης:  Το Ναυάγιο της Ζακύνθου στις 10 ωραιότερες παραλίες του πλανήτη!

The post Οι Εικόνες και ο Τάσος Δούσης ταξιδεύουν στις μαγευτικές Σεϋχέλλες – Δείτε το πρώτο και το δεύτερο επεισόδιο αυτό το Σαββατοκύριακο! appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...