Οι δέκα προσωπικότητες που θα πρωταγωνιστήσουν το 2023

Το 2023 αποτελεί γεγονός – Δέκα προσωπικότητες από όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν

Το 2022 αποτελεί πλέον παρελθόν και το νέο έτος αναλαμβάνει την σκυτάλη σε μία συγκυρία προκλήσεων παγκοσμίως. Το Γαλλικό Πρακτορείο ξεχωρίζει τις προσωπικότητες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τη νέα χρονιά σε διάφορα πεδία στον κόσμο.

Ρον Ντεσάντις

Κρίσιμη χρονιά για τον 44χρονο Ρον Ντεσάντις. Ο πολύ δημοφιλής κυβερνήτης της Φλόριντα, ο οποίος επανεξελέγη πανηγυρικά τον Νοέμβριο επικεφαλής αυτής της νοτιοανατολικής αμερικανικής πολιτείας, αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Δείτε επίσης:  Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Μάγκνουσον

Αυτός ο ανερχόμενος αστέρας του συντηρητικού στρατοπέδου θα αντιμετωπίσει σ’ αυτή την περίπτωση τον πρώην μέντορά του, τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος τον αποκαλεί πλέον «Ron de Sanctimonius», «Ρον ο Υποκριτής».

Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα

Η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα θα είναι το 2023 στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση μιας κρίσης χρέους σε μεγάλη κλίμακα.

Η πανδημία και η ρωσοουκρανική σύγκρουση έχουν αποδυναμώσει την παγκόσμια οικονομία, έχουν προκαλέσει μια έκρηξη του κρατικού δανεισμού και τροφοδοτήσει έναν ιλιγγιώδη πληθωρισμό. Ανάμεσα στην άνοδο των επιτοκίων και την ύφεση που παρανομεύει, μερικές πιο ευάλωτες χώρες κινδυνεύουν με στάση πληρωμών.

Δείτε επίσης:  Live Chat ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 1-1

Πρίγκιπας Χάρι

Μετά την ηχηρή αποχώρησή του από τη βασιλική οικογένεια με τη σύζυγό του Μέγκαν το 2020, τη συνέντευξη-σοκ που έδωσε το 2021, και μια σειρά ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκε από το Netflix στις 8 Δεκεμβρίου, ο πρίγκιπας Χάρι εκδίδει τον Ιανουάριο τα απομνημονεύματά του.

Το βιβλίο αυτό με τίτλο «Spare» (Εφεδρικός, Αναπληρωματικός) υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει μεγάλο θόρυβο, μερικούς μήνες πριν από τη στέψη του πατέρα του, του Καρόλου, στις 6 Μαΐου.

Μπομπ Άιγκερ

Ο Μπομπ Άιγκερ, ο οποίος κλήθηκε τον Νοέμβριο να αναλάβει και πάλι επικεφαλής της Disney, έχει στη διάθεσή του δύο χρόνια για να διασώσει την κληρονομιά του και να καλύψει τις απώλειες από τις πλατφόρμες streaming, με τις οποίες η γιγάντια αμερικανική εταιρεία της ψυχαγωγίας θέλησε να επιτεθεί στο Netflix.

Δείτε επίσης:  Ανακοίνωσε Φαλ ο Ολυμπιακός

Ο προκάτοχός του, ο Μπομπ Τσάπεκ, ο οποίος αποχώρησε χωρίς τυμπανοκρουσίες, είχε προκαλέσει την οργή του κυβερνήτη της Φλόριντα, Ρον Ντεσάντις.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Πηγή

Μοιράσου το...