Ξεναγηθείτε στο Buckingham… χωρίς να φύγετε από το σπίτι!

To Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ (Buckingham) στο Λονδίνο το ξέρουν όλοι, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να το επισκεφτείτε… από το σπίτι! Είτε έχετε ταξιδέψει στο Λονδίνο, είτε όχι αυτή η ξενάγηση… χωρίς να φύγετε από το σπίτι, θα σας συναρπάσει καθώς τα όσα θα δείτε και θα ανακαλύψετε έστω και μέσα από την οθόνη είναι στην κυριολεξία ένας άλλος κόσμος, μια πραγματική εμπειρία!

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, αρχικά ανήκε στον Δούκα του Μπάκιγχαμ και αγοράστηκε από τον βασιλιά Γεώργιο ΙΙΙ για την σύζυγό του βασίλισσα Σαρλότ το 1761. Μεταμόρφωσε το αρχοντικό εποχής σε ένα παλάτι και η Βικτόρια έγινε η πρώτη βασίλισσα που έζησε εκεί τον Ιούλιο του 1837. Η συγκεκριμένη κατοικία είναι η έδρα της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο από την ένταξή της στο θρόνο και άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό πριν από 25 χρόνια περίπου.

Δείτε επίσης:  Εύβοια: Γνωρίστε μια από τις ομορφότερες και πιο «άγριες» παραλίες στη νότια πλευρά του νησιού

Παρόλο που η πλειοψηφία των 775 δωματίων του Μπάκιγχαμ παραμένουν απροσπέλαστα στο ευρύ κοινό, στις κανονικές οργανωμένες ξεναγήσεις, που πραγματοποιούνται συνήθως από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, επιτρέπουν στους επισκέπτες την πρόσβαση και στα 19 State Rooms, τους βασιλικούς κήπους και τους βασιλικούς στάβλους. Ίσως με την νέα virtual ξενάγηση στο Buckingham να ανακαλύψετε μερικά παραπάνω σημεία του παλατιού.

Ξεναγηθείτε στο Buckingham... χωρίς να φύγετε από το σπίτι!

Virtual ξενάγηση στο Buckingham

Η ξενάγηση στο Buckingham χωρίς να φύγετε από το σπίτι θα γίνει μέσα από το επίσημο site: royal.uk και συγκεκριμένα στη σελίδα www.rct.uk η οποία αφορά στις εικονικές ξεναγήσεις στο παλάτι. Μπαίνοντας στη σελίδα ενημερώνει γαι το πότε ξανά-ανοίγει κάθε κτήριο/ έκθεση/ κάστρο για ψηφιακή ξενάγηση! Εδώ θα μπορέσετε να δείτε την εντυπωσιακή μεγάλη σκάλα, το White Drawing Room όπου υπάρχει το χρυσό πιάνο της βασίλισσας Βικτώριας, την Αίθουσα του Θρόνου και το Blue Drawing Room με τους τέσσερις γυάλινους πολυελαίους. Εκτός από την ξενάγηση θα έχετε τη δυνατότητα μα μάθετε και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για την ιστορία του ανακτόρου, την αρχιτεκτονική και τη διακόσμησή του.

Δείτε επίσης:  Βόρεια Ελλάδα: Τα καλύτερα road trips που μπορείτε να κάνετε!

Virtual ξενάγηση θα μπορέσετε να κάνετε και στο Windsor Castle, το κάστρο των βασιλικών γάμων της Αγγλίας (διαθέσιμο όμως από 17/05) και το μέρος όπου, υπό κανονικές συνθήκες, η βασίλισσα περνάει τα Σαββατοκύριακά της.

Ξεναγηθείτε στο Buckingham... χωρίς να φύγετε από το σπίτι!

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

The post Ξεναγηθείτε στο Buckingham… χωρίς να φύγετε από το σπίτι! appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...