Ξέρουμε ποιες νέες ταινίες θα δείτε σήμερα στα σινεμά!

Οι ταινίες που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους, την Πέμπτη 2 Ιουνίου.

H πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινάει με την επιστροφή του θρυλικού Ντάριο Αρτζέντο στο giallo, το είδος τρόμου που υπηρέτησε καλύτερα από όλους, με την ταινία «Μαύρα Γυαλιά». Επίσης, από σήμερα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τον Χρυσό Λέοντα του Φεστιβάλ Βενετίας και πολυβραβευμένο φιλμ, «Το Γεγονός». Οι φαν του τρόμου, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στο «Men».

Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες ταινίες που στους κινηματογράφους, την Πέμπτη 2 Ιουνίου.

Men

Ο Άλεξ Γκάρλαντ (Από Μηχανής, Αφανισμός) παρουσιάζει ένα ακόμα αριστοτεχνικό δείγμα υπαρξιακού τρόμου και σκηνοθετεί την υποψήφια για Όσκαρ Τζέσι Μπάκλεϊ (The Lost Daughter) και τον Ρόρι Κινίαρ (Το Παιχνίδι της Μίμησης) σε πολλαπλούς ρόλους.

Μετά από μία προσωπική τραγωδία, η Χάρπερ (Τζέσι Μπάκλεϊ) αποσύρεται στην πανέμορφη αγγλική εξοχή για να θεραπεύσει το τραύμα της. Όμως κάτι ή κάποιος από το δάσος εμφανίζεται και την παρενοχλεί. Αυτό που ξεκινάει σαν αδιόρατος φόβος εξελίσσεται σε καθολικό εφιάλτη, που φιλοξενεί τις πιο σκοτεινές της αναμνήσεις.

Δείτε επίσης:  Κορονοϊός: Δωρεάν rapid test σήμερα Πέμπτη (1/7) σε 133 σημεία σε όλη τη χώρα

Το Γεγονός (L’ Evénement)

Η ιστορία του παράτολμου αγώνα μιας νεαρής γυναίκας να ορίσει τη ζωή της μετατρέπεται στο συγκλονιστικό, ελπιδοφόρο «Γεγονός».

Μια ταινία που έρχεται για να μας θυμίσει ότι ποτέ δεν πρέπει να σταματήσουμε να πολεμάμε για το αυτονόητο δικαίωμα κάθε ανθρώπου για αυτοδιάθεση και ελευθερία.
Πανάξιος Χρυσός Λέοντας και Βραβείο Καλύτερης Ταινίας FIPRESCI στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας 2021.

Επίσημη ταινία έναρξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης 2021.

Μαύρα Γυαλιά (Dark Glasses)

Ο θρυλικός Ντάριο Αρτζέντο επιστρέφει με μια αναπάντεχα συναισθηματική και απενοχοποιημένη ματιά στο giallo, το είδος τρόμου που υπηρέτησε καλύτερα από όλους και καταφέρνει να το διατηρεί ζωντανό και επίκαιρο μέχρι σήμερα.

Δείτε επίσης:  Χαλκιδική: Μία μάσκα προστασίας στην ουρά ενός ιππόκαμπου - Η φωτογραφία είναι υποψήφια για βραβείο

Ρώμη. Μια έκλειψη κρύβει τον ήλιο και οι ουρανοί μιας ζεστής καλοκαιρινής μέρας μαυρίζουν, ενώ το «σκότος» περιβάλλει την Νταϊάνα όταν ένας κατά συρροή δολοφόνος την επιλέγει ως θήραμα. Προσπαθώντας να αποφύγει τον διώκτη της, η γυναίκα τρακάρει με το αμάξι της και χάνει την όρασή της. Συνέρχεται από το αρχικό σοκ αποφασισμένη να παλέψει για τη ζωή της, μόνο που δεν είναι πια μόνη. Ο Τσιν, ένα μικρό αγόρι που επιβίωσε από το τροχαίο, την προστατεύει και γίνεται τα μάτια της. Αλλά ο δολοφόνος δεν θα εγκαταλείψει το θύμα του. Ποιος θα σωθεί;

18

Σε μια γειτονιά στην Αθήνα της οικονομικής κρίσης, της αναζωπύρωσης του φασισμού και της έκρηξης της πανδημίας, μια ομάδα δεκαοχτάχρονων αναλαμβάνει δράση, καταδιώκοντας μετανάστες, ομοφυλόφιλα ζευγάρια και οποιονδήποτε είναι διαφορετικός στα δικά τους μάτια. Θύτες και συγχρόνως θύματα μιας δηλητηριασμένης κοινωνίας, οι νεαροί είναι έτοιμοι να φτάσουν στα άκρα και να στραφούν εναντίον οποιουδήποτε διαφωνεί με τις ιδέες τους και δεν επιδοκιμάζει τη δράση τους.

Δείτε επίσης:  Ο κοροναϊός επιμένει : 1134 κρούσματα, 46 νέοι θάνατοι και 564 διασωληνωμένοι. Η Αττική εξακολουθεί να “φλέγεται”. Που εντοπίζονται τα περισσότερα κρούσματα

Βρώμικος Παράδεισος (After Blue)

Η νέα ταινία του Μπερτράν Μαντικό. Στο μακρινό μέλλον, ο πλανήτης After Blue κατοικείται αποκλειστικά από γυναίκες. Η μοναχική έφηβη Ρόξι, άθελά της, απελευθερώνει μια διαβόητη εγκληματία. Η κοινότητα αναθέτει στην μητέρα της και στην ίδια να την βρουν. Το ταξίδι των δυο τους στην ενδοχώρα του πλανήτη κρύβει πολλές εκπλήξεις. Γυρισμένο σε 35ρι σινεμασκόπ, το νέο φιλμ του Μαντικό είναι μια εικονοκλαστική, οργασμική, ασυμβίβαστη, απολαυστική εμπειρία, προορισμένη αποκλειστικά για την μεγάλη οθόνη.

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Source

Μοιράσου το...