Ντιέγκο Μαραντόνα: Tα συγκλονιστικά ποστ της Νάπολι για τον «Θεό» (photos)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο «Θεός» θα γινόταν σήμερα (30/10) 61 ετών κι η Νάπολι έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα, μέσα από τα social media.

Η οικογένεια του Ντιέγκο Μαραντόνα, πριν από 61 χρόνια, δεν μπορούσε να φανταστεί πως το νεογέννητο αγόρι της θα εξελισσόταν στον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή που ανέδειξε ποτέ αυτός ο πλανήτης.

Η Νάπολι είναι χωρίς αμφιβολία η ομάδα στην οποία άφησε το σημάδι όσο σε καμία άλλη! Οι «παρτενοπέι», λοιπόν, δεν θα γινόταν να μην κάνουν αναφορά στα «γενέθλια» του Μαραντόνα.

«Μόνο αυτοί που ξεχνιούνται πεθαίνουν και για εμάς θα είσαι αθάνατος», ήταν το μήνυμα τους στα social media, το οποίο συνόδευσαν με μια φοβερή φωτογραφία.

Δείτε επίσης:  Τραγωδία με μετανάστες: Τουλάχιστον 23 νεκροί σε ναυάγιο πλεούμενου ανοικτά της Τυνησίας

Εξίσου ανατριχιαστική είναι κι η φωτογραφία που ανέβασαν λίγο αργότερα και στην οποία ο «Θεός της μπάλας» είναι μικρός, φορώντας τη φανέλα της Αργεντινής και δίπλα του ο… μεγάλος Μαραντόνα ως παίκτης της Νάπολι. «Η ιστορία θα σε θυμάται ΑΙΩΝΙΑ. Για πάντα στις καρδιές μας», ανέφερε ο ιταλικός σύλλογος στο σχετικό post.

Διαβάστε ΕΔΩ το αφιέρωμα του Newsbomb.gr στη μοναδική και αξέχαστη πορεία ενός εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιεράπετρα: Θλίψη στην κηδεία της Νεκταρίας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Δείτε επίσης:  Λοταρία αποδείξεων: Δείτε αν κερδίσατε μέχρι 50.000 ευρώ αφορολόγητα

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Πέτρος Παπαϊωάννου, γνωστός ως «Πιέρο»

Κορονοϊός: Αποφασίζουν για νέα μέτρα την Τετάρτη – Όλες οι αλλαγές στην εστίαση

Source

Μοιράσου το...