Ντέμης Νικολαΐδης: Η αναφορά στη Δέσποινα Βανδή μετά το διαζύγιο

Η ανακοίνωση ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης παίρνουν διαζύγιο έπεσε σαν βόμβα στην ελληνική showbiz στα μέσα Ιουλίου. Άλλωστε, η λαμπερή τραγουδίστρια και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Ατλέτικο Μαδρίτης και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν μαζί σχεδόν 20 χρόνια.

Κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί ανοιχτά στον χωρισμό, ενώ η Δέσποινα Βανδή φέρεται να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και να είναι ζευγάρι με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε τώρα την πρώτη αναφορά στη Δέσποινα Βανδή μετά το διαζύγιό τους, μέσα από την εκπομπή του στη Nova. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στα χρόνια που ζούσαν στην Ισπανία και τη στιγμή που έπειτα από ένα παιχνίδι, η τραγουδίστρια τον πήρε τηλέφωνο για να τον ειδοποιήσει ότι γεννάει την κόρη τους, Μελίνα.

Δείτε επίσης:  Κώστας Δόξας: Η πρώτη αντίδραση για την διαμάχη με την πρώην σύζυγο του

Όπως είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης, «Χάσαμε 3-0. Μετά μπήκαμε στο λεωφορείο να γυρίσουμε στη Μαδρίτη. Πήγαμε στο γήπεδο να πάρουμε τα αυτοκίνητα. 10 δευτερόλεπτα πριν παρκάρω έξω από το σπίτι, με παίρνει η γυναίκα μου η Δέσποινα και μου λέει “έσπασαν τα νερά”. Μετά από λίγες ώρες γεννήθηκε η κόρη μου».

Πηγή

Μοιράσου το...