Νεαρός παιδόφιλος φορούσε ζώνη αγνότητας για να «περιορίσει τον εαυτό του από την κακοποίηση παιδιών»

Απίστευτα πράγματα ακούστηκαν στην αίθουσα ενός δικαστηρίου στη Βρετανία καθώς ένας νεαρός με παιδοφιλικές τάσεις ανέφερε ότι φορούσε ζώνη αγνότητας «για να σταματήσει τον εαυτό του από την κακοποίηση παιδιών». Ο 19χρονος Sam O’Connell φυλακίστηκε αφού έφτασε στις αρχές βίντεο με εκείνον να εμπλέκεται σε σεξουαλική πράξη με έναν σκύλο.

Ο Sam O’Connell, είχε επίσης πλήθος από φωτογραφίες παιδιών που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά και εξομολογήθηκε σε έναν ψυχολόγο πώς είχε φαντασιώσεις με αγόρια και κορίτσια κάτω των πέντε ετών.

Ο έφηβος από το Scarborough, ο οποίος είχε επίσης σεξουαλικό ενδιαφέρον για τα άλογα, βρέθηκε να έχει στην κατοχή του περισσότερες από 6.400 άσεμνες εικόνες, μερικές από τις οποίες έδειχναν παιδιά ηλικίας μόλις δύο να βιάζονται.

Δείτε επίσης:  Ο Ερντογάν παζαρεύει με την Μέρκελ τα ελληνοτουρκικά: Βάζει στο τραπέζι νέα συμφωνία για το προσφυγικό – Ζητά να αναλάβει άμεσα καθήκοντα η νέα φιλοτουρκική κυβέρνηση της Λιβύης
Κοριτσάκι κλαίει μπροστά σε μία ζωγραφιά

Κρατούσε το υλικό στο κινητό του ενώ είχε εγχειρίδια παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Η ιατροδικαστική ανάλυση του τηλεφώνου του O’Connell οδήγησε στην ανακάλυψη μιας «ακραίας πορνογραφικής» εικόνας του να «εκτελεί» μία σεξουαλική πράξη σε σκύλο, ενώ είχε στην κατοχή του επίσης «εγχειρίδια παιδεραστίας» για καθοδήγηση σχετικά με το πώς να ελκύει και να κακοποιεί σεξουαλικά παιδιά».

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών και τεσσάρων μηνών και καταχωρήθηκε στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών για 10 χρόνια από το δικαστήριο του York Crown Court την Τετάρτη 8/12.

Ο Τζον Χόλμπι, που ασκεί δίωξη, είπε στο δικαστήριο ότι ο νεαρός: «Είπε στον ψυχολόγο ότι είχε σεξουαλικό ενδιαφέρον για τα ζώα. Είπε ότι φορούσε ζώνη αγνότητας “για να αποτρέψει τον εαυτό του από την κακοποίηση παιδιών”».

Δείτε επίσης:  Με μεικτά πρόσημα έκλεισε η Wall Street στον απόηχο της διήμερης συνεδρίασης της Fed

Έρευνα στο σπίτι του O’Connell κατέληξε στην κατάσχεση 48 ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς και της ζώνης αγνότητας. Ορισμένες από τις συσκευές, οι οποίες περιελάμβαναν iPhone, φορητό υπολογιστή και σκληρό δίσκο, εξετάστηκαν και ο O’Connell προσήχθη για ανάκριση. Ομολόγησε στους ντετέκτιβ ότι είχε κατεβάσει χιλιάδες άσεμνες εικόνες παιδιών, τις οποίες θα έβρισκαν στο laptop και το τηλέφωνό του.

Ο έφηβος μάλιστα κατηγοριοποίησε τους τύπους εικόνων που θα ανακάλυπτε η αστυνομία στις συσκευές ως «Κατηγορία Α, Β και Γ», στην οποία είχε δίκιο.

Πηγή

Μοιράσου το...