ΝΒΑ: Όλες οι ανταλλαγές της Trade Deadline

 

Μετά από την ησυχία που επικρατούσε τις προηγούμενες μέρες, η φετινή trade deadline τελείωσε με δυναμικό τρόπο, με 17 συμφωνίες που θα αλλάξουν την μοίρα όλων των εμπλεκόμενων ομάδων. Πάμε να τις ρίξουμε μια ματιά:

  1. Οι Detroit Pistons δίνουν τον Delon Wright στους Detroit Pistons, παίρνοντας ως αντάλλαγμα τον Cory Joseph και ένα pick δεύτερου γύρου
  2. Οι Cleveland Cavaliers ανταλλάζουν τον Javale McGee στους Denver Nuggets, με αντάλλαγμα τον Isaiah Hartenstein και ένα pick δεύτερου γύρου.
  3. Οι Orlando Magic ανταλλάζουν τους Nikola Vucevic και Al Farouq Aminu στους Chicago Bulls για τους Wendell Carter Jr., Otto Porter και δύο pick πρώτου γύρου.
  4. Οι Orlando Magic ανταλλάζουν τον Evan Fournier στους Boston Celtics για τον Jeff Teague και ένα pick δεύτερου γύρου.
  5. Οι Orlando Magic ανταλλάζουν τον Aaron Gordon στους Denver Nuggets για τους Gary Harris, RJ Hampton, Gary Clark και ένα pick πρώτου γύρου, όπου οι Magic μπορούν να το εξαργυρώσουν το 2025, το 2026 ή το 2027.
  6. Οι Washington Wizards ανταλλάζουν τους Troy Brown και Mo Wagner στους Chicago Bulls για τους Daniel Gaford και Chandler Hutchinson
  7. Οι Sacramento Kings ανταλλάζουν τον Nemanja Bjelica στους Miami Heat για τους Moe Harkless και Chris Silva.
  8. Σε μια ανταλλαγή τριών ομάδων, οι Philadelphia 76ers παίρνουν τον George Hill από τους OKC Thunder, οι New York Knicks παίρνουν τον Terrance Ferguson επίσης από τους OKC Thunder και οι Thunder παίρνουν ως αντάλλαγμα τον Tony Bradley και δύο pick δεύτερου γύρου από τους Sixers, μαζί με τον Austin Rivers από τους Knicks.
  9. Οι Toronto Raptors ανταλλάζουν τον Norman Powell στους Portland Trail Blazers για τους Gary Trent Jr. και Rodney Hood.
  10. Οι Toronto Raptors ανταλλάζουν τον Matt Thomas στους Utah Jazz για ένα pick δεύτερου γύρου.
  11. Οι Atlanta Hawks ανταλλάζουν τον Rajon Rondo στους Los Angeles Clippers για τον Lou Williams και δύο pick δεύτερου γύρου.
  12. Οι Toronto Raptors ανταλλάζουν τον Terrence Davis στους Sacramento Kings για ένα pick δεύτερου γύρου.
  13. Οι New Orleans Pelicans ανταλλάζουν τους JJ Redick και Nicolo Melli στους Dallas Mavericks για τους James Johnson, Wes Iwundu και ένα pick δεύτερου γύρου
  14. Οι Charlotte Hornets ανταλλάζουν τον Brad Wanamaker στους Golden State Warriors.
  15. Οι Houston Rockets ανταλλάζουν τον Victor Oladipo στους Miami Heat για τους Avery Bradely, Kelly Olynyk και ένα pick swap για το Draft του 2022.
  16. Οι Golden State Warriors ανταλλάζουν τον Marquese Chriss στους San Antonio Spurs για τον Cady Lalanne.
  17. Οι Boston Celtics ανταλλάζουν τον Daniel Theis στους Chicago Bulls για τον Mo Wagner.
Δείτε επίσης:  ΠΑΟΚ: Τέλος ο Τσόλακ - «Πετάει» για Σκωτία - Συμφωνία για Νάρεϊ

Γίνε V.I.P στην Championsbet.net και παίξε με μεγαλύτερες αποδόσεις!

ΠΗΓΗ: nbagreeklovers.gr

The post ΝΒΑ: Όλες οι ανταλλαγές της Trade Deadline appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...