Μόντσα: Έταξε πούλμαν με ιερόδουλες ο Μπερλουσκόνι!

Μόντσα: Μια ξεχωριστή υπόσχεση έδωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στους παίκτες της ομάδας, για την περίπτωση που θα νικήσουν κάποιον μεγάλο αντίπαλο.

Η Μόντσα έχει καλή πορεία στην πρώτη της σεζόν στην Serie A. Η ομάδα που έχει ιδιοκτήτη τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, προσπαθεί να εξασφαλίσει με άνεση την παραμονή της και να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο ιδιοκτήτης παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές και το σύνολο του αγωνιστικού τμήματος.

Πέρα απ’ τις ευχές που αντάλλαξε με τους πάντες, έκανε και μια υπόσχεση ξεχωριστή. Απ’ αυτές που για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι απόλυτα φυσιολογικές, όμως φέρνουν αρκετή συζήτηση στην Ιταλία. Τί έταξε; Ένα πούλμαν με ιερόδουλες!

Δείτε επίσης:  Live Streaming Ολυμπιακός-Ιωνικός Νίκαιας

Ο «καβαλιέρε» είπε πως αυτό θα είναι το δώρο του στους ποδοσφαιριστές, στην περίπτωση που κατορθώσουν να νικήσουν την Γιουβέντους ή την Μίλαν ή κάποια άλλη μεγάλη ομάδα του ιταλικού ποδοσφαίρου.

«Βρήκαμε έναν καλό, φιλικό προπονητή (Ραφαέλε Παλαντίνο) που είναι σε θέση να εμπνεύσει τα παιδιά», είπε αρχικά ο Μπερλουσκόνι και συνέχισε:

«Επίσης, έδωσα στους παίκτες έξτρα κίνητρο, αφού τους είπα πως αν νικήσουν την Μίλαν ή την Γιουβέντους ή κάποιο άλλο μεγάλο κλαμπ, θα στείλω ένα πούλμαν γεμάτο π…..ες στα αποδυτήρια».

Πηγή

Μοιράσου το...