Μωρό 13 μηνών πέθανε στον ύπνο του από κορονοϊό – Είναι το νεαρότερο θύμα της πανδημίας στην Αυστραλία

Θρήνος για μια οικογένεια στην Αυστραλία καθώς το μικρό κοριτσάκι τους, ένα μωρό 13 μηνών, πέθανε από κορονοϊό. Οι γονείς του μωρού, που έγινε το νεότερο θύμα του κορονοϊού στην Αυστραλία είπαν το «μικρό τους αγγελούδι» και η δίδυμη αδερφή της είχαν μόλις αρχίσει να περπατούν.

Ο 29χρονος πατέρας της Dakota Nenke, Ryan Nenke, και η μητέρα Karly Conry, 27 ετών, δεν είχαν ιδέα ότι το κοριτσάκι τους είχε κορονοϊό όταν το έβαλαν για ύπνο στο σπίτι τους στο North Haven, στη βορειοδυτική Αδελαΐδα, στις 27 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Nenke είπε στην Daily Mail της Αυστραλίας ότι η θερμοκρασία του σώματός της ήταν σχετικά πιο ανεβασμένη από το συνηθισμένο, αλλά κατά τα άλλα δεν υπήρχε «τίποτα το ασυνήθιστο».

Δείτε επίσης:  G7: Καταδικάζει τη ρωσική επίθεση και τονίζει την αποφασιστικότητά της για αυστηρές κυρώσεις

«Της δώσαμε Panadol δύο φορές εκείνη την ημέρα, είχε τον κανονικό της ύπνο ενώ έπαιξε με τα αδέρφια της το απόγευμα πριν πάει για ύπνο», είπε.

Το επόμενο πρωί, η μικρή είχε φύγει.

Μωρό κάθεται στο χώμα

Μετά θάνατον η διάγνωση του κορονοϊού

Οι γονείς της μικρής Dakota σοκαρίστηκαν όταν οι γιατροί τους είπαν ότι το μικρό παιδί βρέθηκε θετικό στον Covid. Εκτός από αυτό, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί.

«Όλη η οικογένεια βρέθηκε θετική στον Covid μετά από αυτό», είπε, προσθέτοντας ότι είναι όλοι πλήρως εμβολιασμένοι. Αυτός και η κυρία Conry ανησυχούσαν πολύ για τη δίδυμη αδερφή της Dakota, Hallie και πέρασαν μια μέρα μαζί της στο νοσοκομείο μετά τον τραγικό θάνατο της αδερφής της.

Δείτε επίσης:  Χρ. Σταϊκούρας: «Απαιτείται περισσότερη δουλειά από τους διαχειριστές δανείων»

«Η Dakota μόλις είχε αρχίσει να περπατάει», είπε. «Αγαπούσε τον μεγάλο της αδερφό Kaylan, τη μεγάλη αδελφή της Ella και τη δίδυμη αδερφή της Hallie ήδη τόσο πολύ».

Η Brooke Page, μια οικογενειακή φίλη, δημιούργησε ένα Go Fund Me για να εξασφαλίσει ότι ο κύριος Nenke και η κυρία Conry δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τα χρήματα όσο θρηνούν.

Πηγή

Μοιράσου το...