«Μπελάδες» ξανά για τον Ρίκι Μάρτιν – Νέα καταγγελία εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση

Σύμφωνα με το Αssociated Press η νέα αυτή καταγγελία, φαίνεται να υποβλήθηκε και πάλι από τον ανιψιό του, ο οποίος πριν δυο μήνες τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση, αποσύροντας αργότερα τις κατηγορίες

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ρίκι Μάρτιν με την δικαιοσύνη συνεχίζονται καθώς μια νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση κατατέθηκε εναντίον του, σύμφωνα με την Marca.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα στην διαδικτυακή της έκδοση, η καταγγελία κατατέθηκε την Παρασκευή σε αστυνομικό τμήμα στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας  σημείωσε ότι οι πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του ποιος υπέβαλε την καταγγελία και οι λεπτομέρειες αυτής, δεν δημοσιοποιούνται, δεδομένης της φύσης της καταγγελίας.

Δείτε επίσης:  MasterChef 6: Πώς γυρίστηκε το ξεκαρδιστικό τρέιλερ – Το παπούτσι Νο 50 του Ιωαννίδη και το μασελάκι του Κουτσόπουλου

Μόλις πριν δύο μήνες ο ανιψιός του Λατίνου σταρ τον είχε κατηγορήσει ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά, με τον Ρίκι Μάρτιν να τον μηνύει για ψευδείς κατηγορίες, οι οποίες αργότερα αποσύρθηκαν

Ωστόσο σύμφωνα με το Αssociated Press η νέα αυτή καταγγελία, φαίνεται να υποβλήθηκε και πάλι από τον ανιψιό του. Αυτό αναφέρει ανώνυμη πηγή, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων και σημειώνει πως η καταγγελία δεν προκαλεί αυτόματα σύλληψη επειδή το περιστατικό δεν είναι πρόσφατο.

Ζημιά εκατομμυριών για τον τραγουδιστή

Ο ανιψιός του τραγουδιστή ζήτησε προηγουμένως περιοριστικό διάταγμα εναντίον του τον Ιούλιο, αλλά ένας δικαστής απέρριψε την υπόθεση αφού ο ίδιος παραδέχτηκε ενόρκως ότι ποτέ δεν είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση.

Δείτε επίσης:  «Ονειρεύομαι να της πετάνε περιττώματα»- Η Sun ζητά συγγνώμη για άρθρο γνώμης για τη Μέγκαν Μαρκλ

Την Πέμπτη, οι δικηγόροι του καλλιτέχνη κατέθεσαν μήνυση κατά του ανιψιού του, τον οποίο χαρακτήρισαν «ταραγμένο». Τον κατηγόρησαν για εκβιασμό, κακόβουλη δίωξη και αποζημίωση.

Είπαν ότι οι κατηγορίες του Sanchez κόστισαν στον Martin τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια σε ακυρωμένες συμβάσεις και πρότζεκτ, συν άλλα 20 εκατομμύρια δολάρια σε ζημιά στη φήμη του.

Πηγή: skai.gr

Πηγή

Μοιράσου το...