Μία McLaren 720S με +900 ίππους

Ο αμερικάνικος οίκος βελτιώσεων SWAE παρουσιάζει την πρώτη του δημιουργία που βασίζεται στην McLaren 720S.

H Βρετανή καλλονή της φίρμας από το Woking δεν αποτελεί ένα σύνηθες μοντέλο για τους λάτρεις των βελτιώσεων και όποτε κάποια εταιρεία μετατροπών παρουσιάζει την αντίστοιχη «πειραγμένη» έκδοσή της, αυτομάτως το νέο διαδίδεται παντού με γοργούς ρυθμούς.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για την νεοσύστατη εταιρεία SWAE, η οποία εδρεύει στην περιοχή της Flathead Valley, στη Μοντάνα των ΗΠΑ. Οι τεχνικοί της αποφάσισαν να κάνουν θεαματική είσοδο στον μαγικό κόσμο των βελτιώσεων, με το πρώτο τους δημιούργημα να αποτελεί μία μοναδική σε αισθητική McLaren 720S. Στο συγκεκριμένο μοντέλο, αυτό που ξεχωρίζει είναι φυσικά το νέο bodykit που περιλαμβάνει μεγαλύτερους προφυλακτήρες και φτερά, αμφότερα από carbon, μεγαλύτερο εμπρός αεραγωγό και εντυπωσιακές πολυάκτινες ζάντες.

Δείτε επίσης:  Στα ύψη οι τιμές υπενοικίασης των μεταχειρισμένων ΙΧ!

Πάντως αυτό που ξεχωρίζει άμεσα είναι η πίσω αεροτομή, τόσο για τις θηριώδεις διαστάσεις της, όσο και για την τεχνολογία 3D που έχει χρησιμοποιηθεί για να κατασκευαστούν τα από τιτάνιο στηρίγματά της.

Οι βελτιώσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς η εταιρεία ανακοινώνει ότι και ο V8 κινητήρας των 4,0 λίτρων έχει δεχθεί τις ανάλογες «περιποιήσεις». Αποτέλεσμα είναι η ισχύς του να ξεπερνά πλέον τους 900 ίππους στον τροχό, κάτι που σημαίνει ότι στον στρόφαλο η απόδοση θα φτάνει αισίως τους 1.000 PS.

Διαβάστε επίσης:
Αποκαλυπτήρια για τη McLaren Artura των 680 ίππων
Όχι –και πάλι- στα SUV από τη McLaren
Sabre: Η ισχυρότερη McLaren με θερμικό κινητήρα

Δείτε επίσης:  Η κούκλα restomod Porsche 911k της Tuthill (+video)

 

The post Μία McLaren 720S με +900 ίππους appeared first on NewsAuto.gr.

Μοιράσου το...