Μέγκι Ντρίο για Μάρα Μεϊμαρίδη: «Δεν είμαστε σκυλιά οι Αλβανοί, είμαστε άνθρωποι»

«Πώς σου φάνηκε το σχόλιο της Μάρας Μεϊμαρίδη για την καταγωγή του Χρήστου Σαντικάι;» ρωτήθηκε η Μέγκι Ντρίο από την εκπομπή Mega Καλημέρα. «Τραγικό. Μία γυναίκα σε τέτοια ηλικία, μια προσωπικότητα που τη στηρίζουμε και τόσο πολύ στην τηλεόραση και τη βάλαμε και σε ριάλιτι. Ωραία παραδείγματα δίνουμε στην τηλεόραση, ωραία ράτσα οι Αλβανοί. Τι ράτσα; Δεν είμαστε σκυλιά, είμαστε άνθρωποι», απάντησε αρχικά το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

«Νομίζω ότι ήταν ό,τι χειρότερο έχω ακούσει από μία ηλικιωμένη γυναίκα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο τηλεοπτικό φάουλ. Είναι άνθρωποι, δεν είμαστε ούτε σκυλάκια, ούτε γατάκια», συμπλήρωσε.

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε και για τον θάνατο της μητέρας της, σημειώνοντας: «Ο πατέρας μου είναι σε δύσκολη κατάσταση. Είναι αναμενόμενο, αφού έχει χάσει τη σύντροφό του. Του φαίνεται άδειο το σπίτι και όλα τον πειράζουν. Χάθηκε η μητέρα μου και χάθηκε ο κυρίαρχος του σπιτιού».

Δείτε επίσης:  Καίτη Γαρμπή-Διονύσης Σχοινάς: Συμπλήρωσαν 18 χρόνια γάμου

Αναφέρθηκε και σε ένα ατύχημα που είχε μετά τον θάνατο της μητέρας του: Με έσωσε η μητέρα μου, το θαύμα μου αυτό ήταν. Ηταν πολύ έντονο κα ι σοβαρό. Έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσα πάνω σε κολόνα. Δε θυμάμαι τίποτα, έχασα τις αισθήσεις μου, χτύπησα το κεφάλι μου. Ήταν κατευθείαν μετά το θάνατο της μητέρας μου, δε μπορούσα να συγκεντρωθώ στην οδήγηση».

Πηγή

Μοιράσου το...