Λευκάδα: Το πολυτελές 5 αστέρων ξενοδοχείο, μπροστά σε παραλία, με βαθμολογία 9,4 και τιμή που δεν φαντάζεστε! Από τον Τάσο Δούση

Η Λευκάδα είναι μαγευτική και αν τη επισκεφθείτε θα θέλετε να επιστρέφετε ξανά και ξανά. Επιπλέον είναι… στεριανό νησί που σημαίνει ότι θα φτάσετε με το αυτοκίνητό σας! Σε αυτό τον υπέροχο καλοκαιρινό προορισμό ο Τάσος Δούσης σας προτείνει μια εξαιρετική επιλογή διαμονής, ένα 5άστερο ξενοδοχείο, μπροστά σε μια μικρή σχεδόν ιδιωτική παραλία, με σπα, πισίνες με κορυφαία σχόλια στη booking και βαθμολογία 9,5! Πρόκειται για το Porto Galini Seaside Resort & Spa που παρέχει όλες τις ανέσεις και αυθεντική φιλοξενία στους επισκέπτες του καθιστώντας το μια από τις κορυφαίες επιλογές διαμονής στο νησί.

Και το καλύτερο; Σε αυτό το ξενοδοχείο θα βρείτε δωμάτιο με €159 με πρωινό και μάλιστα τον Ιούλιο (καθώς η σχετική αναζήτηση που κάναμε ήταν για ημερομηνίες Ιουλίου).

Δείτε επίσης:  Αυτές είναι οι 10 πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες για το 2022 – Οι 5 από αυτές είναι low cost

Δείτε αντίστοιχα το luxury art ξενοδοχείο στην Κέρκυρα με τιμή 88 ευρώ που έχει ξετρελάνει τον Τάσο Δούση και την booking

Το Porto Galini Seaside Resort & Spa

Απολαύστε εξυπηρέτηση παγκόσμιας κλάσης στο Porto Galini Seaside Resort & Spa

Το Porto Galini βρίσκεται στη Νικιάνα, σε μια όμορφα διαμορφωμένη έκταση 40 στρεμμάτων κατά μήκος μιας απόμερης παραλίας, σε απόσταση 4χλμ. από το Νυδρί. Προσφέρει 2 πισίνες, σπα με 2 εσωτερικές πισίνες και δωρεάν WiFi στους κοινόχρηστους χώρους.

Porto Galini Seaside Resort & Spa

Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια και οι σουίτες του Porto Galini διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στο Ιόνια Πέλαγος και δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player. Περιλαμβάνουν επίσης θυρίδα ασφαλείας, μίνι μπαρ και μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης, παντόφλες και στεγνωτήρα μαλλιών.

Δείτε επίσης:  Καιρός 25/3: Τοπικές βροχές ή χιονόνερο, χιόνια στα ορεινά & χαμηλές θερμοκρασίες!

Καθημερινά, στο Seaside Resort & Spa Porto Galini σερβίρεται μπουφές πρωινού. Όλη τη μέρα προσφέρονται διάφορα διεθνή πιάτα και τοπικές σπεσιαλιτέ.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν 3 γήπεδα τένις, υπερσύγχρονο γυμναστήριο με θέα στη θάλασσα και γήπεδο μπιτς βόλεϊ. Υπάρχει επίσης κιόσκι γιόγκα με ανατολικό προσανατολισμό. Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε παιδική χαρά.

Η πόλη της Λευκάδας, πρωτεύουσα του νησιού, βρίσκεται 12χλμ. μακριά.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,5 για ταξίδι δύο ατόμων.

Info: Τ. 2645 093290, porto-galini.gr

Σημ. Το ξενοδοχείο έχει λάβει επιπλέον μέτρα για την υγεία και την υγιεινή για να διασφαλίσει ότι προτεραιότητα είναι η ασφάλειά σας.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

Porto Galini Seaside Resort & Spa εξωτερικός χώρος
Porto Galini Seaside Resort & Spa εστιατόριο
Porto Galini δωμάτιο
Porto Galini Seaside Resort & Spa δωμάτιο
Porto Galini κρεβάτι
Porto Galini Seaside Resort & Spa - χώρος για παιδιά
Porto Galini θέα
Porto Galini spa

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Δείτε επίσης:  Δρυοπίδα: Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στο πιο γραφικό χωριό της Κύθνου

The post Λευκάδα: Το πολυτελές 5 αστέρων ξενοδοχείο, μπροστά σε παραλία, με βαθμολογία 9,4 και τιμή που δεν φαντάζεστε! Από τον Τάσο Δούση appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...