Κορονοϊός: Άνδρας με λευχαιμία βγήκε θετικός 78 φορές από το 2020

Μία απίστευτη είδηση που αφορά τον κορονοϊό έρχεται από την Τουρκία, καθώς ένας 56χρονος που πάσχει από λευχαιμία, νοσεί συνεχόμενα από το 2020 και ακόμη δεν έχει βρει λύση. Πρόκειται για τον Muzaffer Kayasan που δηλώνει ότι μπήκε τέλος στη κοινωνική ζωή του, ενώ δηλώνει ότι «δεν μην μπορώ να αγγίξω τους αγαπημένους μου. Είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορώ καν να εμβολιαστώ λόγω της κατάστασής μου».

Η dailysabah.com αναφέρει ότι ο άνδρας διαγνώστηκε για πρώτη φορά με κορονοϊό τον Νοέμβριο του 2020 και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Πήρε εξιτήριο μετά από μια σύντομη περίοδο θεραπείας και επέστρεψε στο σπίτι του στη συνοικία Sarıyer της Κωνσταντινούπολης, παραμένοντας σε απομόνωση.

Δείτε επίσης:  Λαβρόφ: Η Ρωσία είναι ανοιχτή σε διάλογο με τις ΗΠΑ για να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία

Μετά από δύο εβδομάδες η καραντίνα θα έπρεπε να τερματιστεί, όμως το τεστ που έκανε προέκυψε θετικό, όπως και τα υπόλοιπα 77, στα οποία υποβάλλεται για 14 μήνες.

Ο άνδρας απηύθυνε έκκληση στις αρχές να βρουν μια λύση στην κατάστασή του, η οποία τον ανάγκασε να περνάει χρόνο στο σπίτι, όπου μπορεί να βλέπει τα παιδιά και τα εγγόνια του μόνο από ένα παράθυρο.

Ο Kayasan είπε στο Ihlas News Agency ότι όταν ρώτησε τους γιατρούς για την κατάστασή του, έμαθε ότι οι εξετάσεις συνεχίζουν να είναι θετικές λόγω του αδύναμου ανοσοποιητικού του συστήματος από την λευχαιμία.

Δείτε επίσης:  Κιμ Γιονγκ Ουν: «Διαφημίζει» εκτοξεύσεις πυραύλων πάνω σε άσπρο άλογο

Παράλληλα, σημείωσε πως λαμβάνει φάρμακα που του είχαν συνταγογραφηθεί για να διατηρήσει το ανοσοποιητικό του σύστημα ενισχυμένο. «Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία», είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή

Μοιράσου το...