Κλόντια Σίφερ: «Η Ελλάδα καλούσε το όνομά μου» – Οι φωτογραφίες των διακοπών της στη χώρα μας

Το εμβληματικό μοντέλο των 90’s Κλόντια Σίφερ βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές – Επέλεξε για τα πρώτα μπάνια της το Πόρτο Χέλι

Φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στη χώρα μας ανέβασε το απόγευμα της Τετάρτης 10/7 το εμβληματικό μοντέλο των 90’s Κλόντια Σίφερ.

Πάντα προσεγμένη και στιλάτη, φόρεσε ένα φούξια maxi φόρεμα το οποίο συνδύασε με σανδάλια και μια ψάθινη τσάντα.

Η 51χρονη μητέρα τριών παιδιών, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου από τότε που μεσουρανούσε στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων. «Η Ελλάδα φώναζε το όνομά μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/ChFSu93LaYG

Η Κλόντια Σίφερ γεννήθηκε στο Ράινμπεργκ της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας στη Γερμανία, κόρη των Γκούντρουν και Χάιντς Σίφερ. Έχει τρία μικρότερα αδέλφια, τον Αντρέας, τον Στέφαν και την Αν Καρολίν. Μιλάει άπταιστα γερμανικά, αγγλικά και γαλλικά.

Δείτε επίσης:  Γιάννης Ζουγανέλης: «Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεωνόρας»

Προσκλήθηκε σε δοκιμαστική φωτογράφηση στο Παρίσι, όπου ακολούθησε φωτογράφηση για το περιοδικό Elle.

Η αναγνώριση άρχισε με τη διαφήμιση των τζιν Guess Jeans. Πρωτοανέβηκε στην πασαρέλα το 1988 με την υποστήριξη του σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ για την εταιρεία Chanel – την ίδια χρονιά ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ο Λάγκερφελντ τη χαρακτήρισε μούσα του και διατηρεί ως σήμερα επαγγελματική σχέση μαζί της.

Το 1989 η Σίφερ πρωτοεμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue και την αγγλική του έκδοση, ενώ τον επόμενο χρόνο έγινε πρωτοσέλιδο στη γερμανική έκδοση.

Για την επόμενη δεκαετία αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία γερμανικά μανεκέν. Στα χρόνια της δόξας της εμφανίστηκε σε πάνω από 500 εξώφυλλα περιοδικών, μεταξύ των οποίων το Marie Claire, το Cosmopolitan, το Harper’s Bazaar, το Playboy και το Elle.

Δείτε επίσης:  Καιρός: Έρχεται καύσωνας με 44άρια! Τι δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα (vid)

Αποτέλεσε το πρώτο μοντέλο που έγινε πρωτοσέλιδο στο Vanity Fair, το Rolling Stone και τους Times της Νέας Υόρκης. Τη δεκαετία του ’90 είχε αποκλειστικό διαφημιστικό συμβόλαιο με τις εταιρείες Revlon, Pepsi, Ebel, L’Oréal, Citroën, H&M και Victoria’s Secret. Αργότερα διαφήμισε και προϊόντα των Louis Vuitton, Dom Pérignon και Dolce & Gabbana. Η ημερήσια αμοιβή της το 1995 ανερχόταν σε 25.000 ως 75.000 μάρκα.

Source

Μοιράσου το...