Καρκίνος ημερήσιες προβλέψεις 16/5: Κράτα σε απόσταση άτομα που δίνουν ελάχιστα και τα ζητάνε όλα

Ζώδια – Καρκίνος: Περιόρισε τις αγορές σου, δίνοντας προτεραιότητα στην απαλλαγή σου από βάρη και υποχρεώσεις

Η Σεληνιακή έκλειψη θέτει υπό κρίση τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα αλλά πριν αναλάβεις προστατευτικό ρόλο μην παραλείψεις να επισημάνεις ότι τελικά ο καθένας πληρώνει το τίμημα των επιλογών του. Επιπλέον, κράτα σε απόσταση άτομα που σου δίνουν ελάχιστα και τα ζητάνε… όλα! Όσο για τα οικονομικά σου, με δεδομένα τα χρέη που υπάρχουν ή θα… προκύψουν, περιόρισε τις αγορές σου, δίνοντας προτεραιότητα στην απαλλαγή σου από βάρη και υποχρεώσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς αφήνει ανοικτό ένα «παράθυρο» διαφυγής, μέσα από διαβάσματα, θεάματα ή… προσευχές!

Δείτε επίσης:  4+1 ανεξερεύνητα και πανέμορφα ελληνικά νησιά για χαλαρές διακοπές αυτό το καλοκαίρι – Από τον Τάσο Δούση

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 16/05

Με τη Σεληνιακή έκλειψη να σε παραπέμπει σε προβλήματα και στενοχώριες, το βασικό ερώτημα είναι αν θα πρόκειται για υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεσαι άμεσα ή αντίθετα για δυσκολίες άλλων, με σένα να παίζεις το ρόλο του συμβούλου ή του… παρηγορητή, αγού στην πρώτη περίπτωση το πιθανότερο είναι να μπλέξεις σε μια κατάσταση με αντικειμενικούς περιορισμούς, που όσο και να εύχεσαι το καλύτερο, θα γίνουν τροχοπέδη στην ευτυχία σου.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Source

Μοιράσου το...