Κένταλ Τζένερ: Το viral βίντεο με το αγγούρι – Γιατί τρελάθηκε το Twitter

Η ζωή της οικογένειας Καρντάσιαν απασχολούσε ανέκαθεν τα ΜΜΕ τις περισσότερες φορές για αρνητικό λόγο – Αυτήν τη φορά ένας μέλος της οικογένειας το 26χρονο σούπερ μόντελ, Κένταλ Τζένερ έγινε viral στο twitter εξαιτίας ενός περιστατικού που συνέβη στην κουζίνα

Tο ντεμπούτο της στο reality «Keeping up with the Kardashians» έκανε η 26χρονη Κένταλ Τζένερ. Στο επεισόδιο η αδερφή της Κιμ επισκέφθηκε την υπερπολυτελή έπαυλη της μητέρας της Κρις Τζένερ στο Καλαμπάσας του Λος Άντζελες.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, αποφασίζει να φτιάξει ένα σνακ. Αν και η μητέρα της έσπευσε να της προτείνει να της ετοιμάσει κάτι ο σεφ τους η Κένταλ είχε διαφορετική άποψη και αποφάσισε να το κάνει μόνη της.

Στην προσπάθεια της λοιπόν να φτιάξει κάτι υγιεινό αποφάσισε να καθαρίσει ένα αγγούρι λέγοντας μάλιστα: «Θα το φτιάξω μόνη μου. Απλά πρέπει να κόψω λίγο αγγούρι. Είναι πολύ εύκολο».

Δείτε επίσης:  Κορονοϊός: Σε στενό κλοιό η Αττική με 521 νέα κρούσματα – Πάνω από 130 και στη Θεσσαλονίκη

Στη συνέχεια, το διάσημο σούπερ μόντελ κάνει την πρώτη της απόπειρα να κόψει το αγγούρι χωρίς καν να το κρατήσει.

Μετά, αντί να γυρίσει το αγγούρι έτσι ώστε η άκρη που κόβεται να είναι στραμμένη προς το χέρι που χρησιμοποιεί για να το κόψει, καταλήγει να… σταυρώνει το αριστερό της χέρι πάνω από το δεξί για να προσπαθήσει να κρατήσει το αγγούρι ακίνητο.

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια στο twitter έπεσαν βροχή. «Η Κένταλ Τζένερ να μην ξέρει να κόψει ένα αγγούρι και η Κρις να φωνάζει τον σεφ, είναι πολύ αστεία σκηνή» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Κάθε φορά που νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, δείτε την Κένταλ Τζένερ να κόβει το αγγούρι».

Δείτε επίσης:  Βρετανία: Βίντεο φρίκης - Συζυγοκτόνος μεταφέρει το πτώμα της γυναίκας του σε βαλίτσα

Source

Μοιράσου το...