Ινδονησία: 54χρονη εξαφανίστηκε και δύο μέρες μετά βρέθηκε μέσα στο στομάχι πύθωνα

Ένα μακάβριο περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδονησία, αφού μια 54χρονη εξαφανίστηκε από την επαρχία Jambi και ύστερα από δύο μέρες αναζητήσεων, τελικά ανακαλύφθηκε μέσα στο στομάχι ενός πύθωνα.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η Jahrah εξαφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής(21/10) σε δασική περιοχή κοντά στο σπίτι της, με τους ντόπιους να οργανώνουν αμέσως ομάδες αναζήτησης.

Τελικά, μετά από δύο μέρες εντόπισαν έναν πύθωνα με πρησμένο στομάχι, οπότε αποφάσισαν να τον σκοτώσουν, αφού υποπτεύθηκαν ότι κάπως μπορεί να σχετίζονταν με την εξαφάνιση. Πράγματι, μόλις άνοιξαν το στομάχι του βρήκαν μέσα την κατακρεουργημένη γυναίκα.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, οι ειδικοί τονίζουν πως ο πύθωνας χρησιμοποίησε πρώτα τους κυνόδοντες του, οι οποίοι έχουν γωνία προς τα πίσω για να παρέχουν μεγαλύτερη πρόσφυση και έτσι κατάφερε να καθηλώσει την Jahrah στη θέση της.

Δείτε επίσης:  Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας

Στη συνέχεια θα τυλίχτηκε γύρω της όσο το δυνατόν γρηγορότερα χρησιμοποιώντας το ισχυρό του σώμα και θα την έσφιγγε αργά μέχρι να μην μπορεί να αναπνεύσει. Πιθανότατα, αφού κατάλαβε ότι η γυναίκα έπαθε ασφυξία, εξάρθρωσε το σαγόνι του και θα την κατάπινε ολόκληρη.

Η πλήρης πέψη ενός γεύματος αυτού του μεγέθους μπορεί να πάρει εβδομάδες για ένα φίδι. Έτσι όταν οι ντόπιο άνοιξαν την κοιλιά του φιδιού παρατήρησαν ότι το σώμα της Jahrah φαινόταν σε μεγάλο βαθμό άθικτο, συμπεριλαμβανομένων των ρούχων της.

Πηγή

Μοιράσου το...