Ιάσονας Μανδηλάς: Χαίρομαι που είπα πως είμαι ομοφυλόφιλος

Σχετικά με το coming out που έκανε πρόσφατα μίλησε ο Ιάσονας Μανδηλάς ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open. Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην απόφαση του να μιλήσει «ανοικτά» για την σεξουαλική του ταυτότητα ενώ εξήγησε πως υπήρχαν δυσκολίες όταν το ανακοίνωσε στην οικογένειά του.

«Δεν ξέρω ακριβώς το φοβόμαστε και μιλάμε ψιθυριστά για τα προσωπικά μας θέματα. Μέχρι το λύκειο δεχόμουν bullying για τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Όταν αποφάσισα να παραδεχθώ ότι είμαι ομοφυλόφιλος ένιωσα χαρούμενος. Με την οικογένειά μου προσπαθήσαμε να βρούμε τις ισορροπίες και υπήρξαν δυσκολίες όταν τους ανακοίνωσα τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Θα ήθελα να ζούμε σε μια κοινωνία που δεν υπάρχουν ταμπέλες», είπε αρχικά ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Δείτε επίσης:  «Αναλώσιμοι 4»: Ο Άντι Γκαρσία θα επιστρέψει στις ΗΠΑ με μια καλή «γεύση» Θεσσαλονίκης

«Χαίρομαι που είπα πως είμαι ομοφυλόφιλος»

Ο Ιάσονας Μανδηλάς πρσόθεσε στη συνέχεια: «Χαίρομαι που είπα πως είμαι ομοφυλόφιλος γιατί πήρα αρκετά μηνύματα από παιδιά που βιώνουν κάτι αντίστοιχο. Δέχθηκα μηνύματα από παιδιά ανήλικα που με ρωτούσαν πώς να αποκαλύψουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Ντρέπομαι στο δρόμο να κρατήσω το χέρι του συντρόφου μου για να μην προκαλέσω».

Πηγή

Μοιράσου το...